promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos hírt közölt a Szerencsejáték Zrt, itt a változás
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről érdemes tudnod.

Amikor jön a hétvége, akkor egyre többen játszanak a Szerencsejáték Zrt által kiadott valamelyik játékkal, a legnagyobb figyelem és a népszerűség az Ötöslottóra szegeződik minden héten, a nyerőszámokat egy showműsor, a Szerencse Szombat keretében sorsolják ki, a műsor pedig a Duna TV-n látható. A show keretében kerül sor a Luxor-számok kihúzására, illetve a JOKER-számok kisorsolására is. Online térben, illetve szeméylesen is egyre több lottózás történik a műsor közeledtével. A 30. héten 474 millió forint a főnyeremény.

Ám az online térben rengeteg változás is történik a Szerencsejáték oldalain, így pár napja például egy nagyon fontos bejelentés érkezett a magyaroknak, amely akár több tízezer embert is érdekelhet.

Egy régi-új kedvenc jelent meg az e-sorsjegyek között, az Óriás Pénzkerék+, amely nagyon sok magyar kedvence, és mostmár online is elérhető. Az e-sorsjegy 75 millió forint főnyereménnyel, illetve további milliós nyereményekkel várja a vállalkozó kedvű szerencsevadászokat tehát már a neten is. Így tehát most a Szerencsejáték Zrt. az online portfólióját bűvítette, mint írják, az Óriás Pénzkerék+ már a második olyan e-sorsjegy, amely papíralapú társához képest újszerű felhasználói élménnyel és kedvezőbb nyerési eséllyel várja a játékosokat. A digitális termék tehát már bárhol játszható, csupán okoseszközre van szükség hozzá.

Az Óriás Pénzkerék+ e-sorsjegyen összesen hét játék található, a szimbólumok és a számok megtalálása pedig garantált nyereményt jelent a játékosoknak.

(via Szerencsejáték)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás