promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat a hazai boltoknál, erre egyetlen vásárló sem számított
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy melyik a legolcsóbb bolt Magyarországon.

Jelenleg a spórolás az egyik legfőbb szempont a bevásárlásnál, hiszen rengeteg terméknek olyan szinten felment az ára az utóbbi hónapokban, hogy vannak, akik vagy jóval olcsóbb alternatívákat keresnek, vagy egyszerűen csak lemondanak a kedvenceikről. A legtöbben folyamatosan azt kutatják, hogy melyik áruház az, ahol minden megvan, és a legkedvezőbbek az árak – nos, most lehet, hogy megvan erre a válasz.

A Pénzcentrum csinált egy virtuális bevásárló kosarat, amiben összesen 20 olyan termék kapott helyet, amit jó eséllyel a magyar családok is beszereznének maguknak (például: kenyér, tej, sajt, olaj, cukor). A portál hetente megnézni, hogy ezt a csomagot melyik áruházláncnál lehet a legolcsóbban beszerezni. A 26. héten az Aldi volt a győztes, de úgy tűnik, hogy múlt héten váratlan fordulatként trónfosztás történt, és más üzlet lett a legjobb társ a spórolásban.

Most a Penny jött ki győztesen, de a Tesco, Spar és az Auchan is közel volt előző héten a győzelemhez.

A portál az Árfigyelő segítségével nézte meg az érintett termékek éppen aktuális árait, és azok alapján jutott arra, hogy Penny volt előző héten a legolcsóbb hely, ahol be lehetett szerezni a bevásárlólista/kosár tartalmát. Ezen valószínűleg sokan meglepődtek, hiszen múlt héten még az Aldi volt a legkedvezőbb, de ilyen az árverseny, folyton más jön ki győztesen, hiszen kemény a harc a vásárlók kegyeiért.

A Penny-nél amúgy nemrég volt egy kis gond, ugyanis a Nébih a honlapján figyelmeztette a vásárlókat, hogy az áruházlánc egyik termékével probléma van. Egy császárszalonnának a csomagolásán nem jelölték a lehetséges allergént, alábbi cikkünkben lehet elolvasni ezzel kapcsolatban a részleteket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás