promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Figyelmeztet a Nébih: súlyos gondot okozhat a népszerű áruházlánc terméke, ez mindenkit érint
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről mindenkinek tudnia kell, egy sokak által kedvelt termékről van szó.

Manapság sokan kétszer is megnézik, hogy a boltokban milyen terméket vásárolnak, de persze nem feltétlenül a minősége, hanem inkább az ára miatt. A legtöbb magyar elkezdett erőteljesen spórolni, és keresni az olcsóbb alternatívákat, egyre nagyobb a verseny a vásárlók kegyeiért – ezért is lehet problémás egy áruházlánc számára, ha valamelyik népszerű termékkel esetleg gondok vannak.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal folyamatosan azon van, hogy tájékoztassa az embereket az esetleges problémákról, illetve az azokkal kapcsolatos termékvisszahívásokról. Hol nagyobb, hol kisebb gondokról van szó, de mindegyik olyan, amiről mindenképp érdemes tudniuk a vásárlóknak, hiszen akár komolyabb bonyodalmat is okozhat, ha valakit elkerülnek az ilyen fontos információk.

A Nébih most a Penny egyik népszerű, sokak által kedvelt termékével kapcsolatban adott ki figyelmeztetést, ugyanis az áruházláncban kapható egyik császárszalonnán nincs megjelölve egy lehetséges allergén.

A honlapon található tájékoztató szerint a „Dárdás Főtt, füstölt, gyorspácolt császárszalonna, 300 g” nevezetű, a Penny által forgalmazott terméken nem jelölték a szója allergént, így akár gondot okozhatnak azoknak, akik érzékenyek, allergiásak a szójára. A 22.08.2023 minőségmegőrzési idővel, 111723 tételszámmal rendelkező élelmiszer visszavonásra került, a Nébih pedig arra kéri az érintett termékkel kapcsolatban a szójára érzékeny vásárlókat, hogy ne fogyasszák el azt.

Itt lehet megtekinteni egy illusztrációs képet a termékről:


Kép: Nébih (screenshot)

Itt lehet megtekinteni egy informatív videót a szójaallergiáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás