promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi mindenkit meglepett, erre egyetlen vásárló sem számított
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi olyat húzott, amitől sokaknak kikerekedett a szeme.

Egyre durvább az árverseny, a boltok folyamatosan akcióznak, nehogy elpártoljanak a vásárlók. Teljesen érthető, hiszen manapság mindenkinek a spórolás az egyik legfőbb célja, így azokat az üzletláncokat választjuk, ahol kedvező áron lehet megvenni a termékeket, illetve a kínálat is megfelelő – a visszajelzések alapján az Aldi egy ilyen hely, ezért sokak kedvence lett az utóbbi időben.

Aki követi az Aldit, az tudja, hogy az üzletlánc a közösségi oldalán mindig tájékoztatja a vásárlókat az aktuális akciókról, ajánlatokról, illetve minden másról, ami fontos lehet. Viszont van egy titkos fegyvere is a marketinges csapatnak, ami miatt ilyen sokan kedvelik az oldalt, ugyanis rendszeresen poénképeket raknak ki – a kommentelők pedig hol imádják ezeket a mókás kis fotókat, vagy teljesen kiakadnak tőlük, persze jó értelemben.

Az Aldi tökéletesen táncol a fárasztó és a zseniális határán ezekkel a poénképekkel, amik mellett egyszerűen lehetetlenség elmenni szó nélkül, hiszen akár tetszenek nekünk, akár nem, az biztos, hogy azonnal hatást váltanak ki belőlünk – ez pedig mindenképp siker az alkotók részéről, akárhogy is nézzük.

Van, hogy az Aldi filmeket is belevon egy ilyen humorizálásba, amikben általában a saját termékei a főszereplők. Ez most is így lett, ráadásul nem is akármelyik mozis sikert vett elő a kreatív csapat, ugyanis a Jurassic Park mintájára a dinoszaurusz alakú, Primana márkájú csirkefalatokból Primana Parkot csináltak – a képen dínó nuggetseket láthatunk a vadonban, mintha az lenne a természetes, ősi környezetük:

De itt még nem ért véget a móka, sőt, mondhatni fel is forrósodott a helyzet, és 18-as karikásra váltott az Aldi. De nem kell megrémülni, nem felnőtteknek szánt tartalomról van szó, csupán pár csokoládéba mártott, mini vaníliás karikáról.

Mondani sem kell, hogy az előzővel együtt ez is vegyes fogadtatásban részesült, hiszen aki értékeli ezt a fajta humort, az egyenesen imádta, aki pedig nem, az fogta a fejét kínjában – de ez már mondhatni megszokott.

Itt lehet megtekinteni az Aldi karikás poénképét:

Akit érdekel, az itt megnézheti egy borszakértő videóját az Aldi borairól:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás