promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi húzásától köpni-nyelni nem tudtak a vásárlók, ilyet még nem láttunk
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre valószínűleg senki se volt felkészülve, az Aldi rendesen odacsapott.

Akármennyire is utálja az emberek többsége a matekot, mégis van két olyan dolog, amit folyton számolgatunk: a napokat a következő fizetésünkig, illetve a pénzünket, hogy mennyiből gazdálkodhatunk addig. Ez manapság egy egészen természetes jelenség, hiszen szinte folyamatosan drágulnak a különböző termékek, mi pedig eldönthetjük, hogy tartjuk az áremelkedéssel a tempót, vagy csak lemondunk ezekről.

Teljesen érthető, hogy a vásárlók azokat a helyeket keresik és vadásszák, ahol olcsóbbak a termékek, szolgáltatások, hiszen mindenki szeretne kevesebbet költeni a bevásárlás során. A GVH adatai alapján jelenleg az Aldi az egyik legolcsóbb üzletlánc az országban, így nem meglepő, hogy sokak kedvence lett, rengetegen járnak ide az akciók, kedvező árak és a széles kínálat miatt.

Aki követi az Aldi közösségi oldalát, az rendszeresen kap tájékoztatást az aktuális ajánlatokról, termékekről és eseményekről – illetve néha olyan poénképekkel is jelentkezik az üzletlánc, hogy mindenki csak néz, majd elgondolkodik az egész életén.

A visszajelzések alapján a „zseniális”, illetve a „fárasztó” jelzők azok, amiket a leginkább használnak ezekre a humorosnak szánt fotókra az emberek, hiszen néhol olyan agyzsibbasztó szóviccekkel bombázza meg a követőket az Aldi, hogy azokkal tényleg rendesen képes kiakasztani az embereket – bár vannak, akik imádják ezt a humort, így szinte csak ezért lájkolták az oldalt.

Legutóbb egy extra „ütős” poénképpel jelentkezett az Aldi, amin egy éppen egy tetőn dolgozó kalács szerepel azzal a felirattal, hogy: kal-ács – mondani sem kell, hogy a kis szösszenet megtette a hatását, és tömeges kiakadást/nevetést okozott a közönségnél.

Itt lehet megtekinteni az Aldi kalácsos poénképét:

Itt lehet megnézni az Aldi videóját, ami a Balaton Soundon készült:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás