promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Szerencsejáték Zrt. nagy bejelentést tett, százezrek fogják imádni ezt a döntést
Borítókép:  Profim - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A vállalat egy közleményben rukkolt elő az újdonsággal.

Ismét eljött a szombat, és Magyarország ismét lottólázban ég, szombaton este a Duna TV-n érkezik Joker-számok kihúzása, valamint az ötöslottó számainak kihúzása, épp ezért százezrek nézig majd a TV-t az eseményen. Vasárnpa pedig a hatoslottó sorsolás érkezik majd. Nagyon sokan pedig ezekre az alkalmakra várnak a legjobban a héten. A főnyeremény most az ötöslottón 1,7 milliárd forint, ami óriási összeg, így pedig valószínűleg egyre több ember indul majd el a lottózókba, hogy megmérettesse kedvenc számait is az előző héten rengeteg négytalálatos születetet, sokak nagy örömére és persze bánatára.

Ám a Szerencsejáték Zrt. most másról hozott fontos hírt, arról, hogy a vállalat sorsjegyportfóliójának legújabb tagja, a Puzzle igazán új élményeket is hozhat majd a játékosoknak, hiszen a megszokottól eltérő játékmechanikai megoldásokat is rejt. Ismerős lehet, hiszen az alapkoncepció, a Puzzle, a játék elkészítői ezt a mintát vették alapul. Mint azt a közleményben is megjegyzik:

"A játékosok igényeinek megfelelően az új termék tervezésénél az élményalapúság volt a legfontosabb szempont"

A Puzzle a mai napig az egyik legjobb logikai játék, naponta ezrek játszanak vele Magyarországon is. A segítségével a problémamegoldó képességünket tökéletesíthetjük, illetve a kreativitásunkat is növeli. Az új játék egyben úgy is újdonságot hoz a közlemény szerint, hogy az eddig még hazánkban nem alkalmazott közepes hosszúságú, összetettebb játékmenetet biztosít a vásárlók számára.

A Puzzle amúgy 12 új játékmenetet kínál, mindeközen pedig 5 különböző nyeremény is elérhető, a főnyeremény pedig 50 millió forint.

(via Szerencsejáték)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás