promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly gond van egy termékkel, ami szinte az összes hazai bolt polcain megtalálható - Figyelmeztetést adott ki a Nébih
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erről mindenkinek tudnia kell, komoly kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, illetve a szeretteinket.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rendszeresen tájékoztatja a magyar vásárlókat azokról a dolgokról, amik a Magyarországon is kapható termékeket érintik. Hol azzal kapcsolatban ad ki figyelmeztetést a Nébih, hogy egyes termékekben esetleg idegen tárgy lehet, hol arról rak ki közleményt a honlapjára, hogy komoly megbetegedést okozhatnak bizonyos élelmiszerek – az emberek pedig általában nagyon hálásak ezért.

A Nébih most is egy fontos dologra hívta fel a figyelmet a weblapján, ugyanis megjelent egy felhívás, ami alapján eléggé problémás lehet egy olyan termék, ami szinte az összes hazai bolt polcain megtalálható, ráadásul sokan szeretik is – rengeteg iskolást érinthet ez a figyelmeztetés, ami hatalmas kellemetlenségtől óvhat meg minden érintettet, ezért érdemes erről mindenkinek tudnia.

Visszahívásra került a 60 grammos, epres 7 Days Croissant, ugyanis egyes termékek epertöltelék helyett mogyorótölteléket tartalmazhatnak – vagyis olyan allergén lehet bennük, ami nincs jelölve a csomagoláson.

Az érintett termék minőségmegőrzési ideje 2023.08.31., a tételszáma OKC0431831. Aki esetleg érzékeny a mogyoró és tej allergénre, az semmiképp se fogyassza el a problémás epres 7 Days Croissant termékeket, nehogy esetleg gond legyen.

Az még egyelőre nem derült ki, hogyan történhetett meg az, hogy egyes termékekben más töltelék van, mint kéne – a forgalmazó, a Mondelez Hungária Kft. (Budapest) maga jelentette be a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal számára az esetet.

Itt lehet megnézni egy informatív videót a mogyoróallergiáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás