promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigászi lehúzás az Allegra: van helyette egy jóval olcsóbb allergia gyógyszer, amivel rengeteget spórolhatsz
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet vannak, akik az Allegrára esküsznek, de akik váltanának, nem árt tudni, hogy van olcsóbb megoldás is.

Nagyban zakatol a nyár, és akadnak sokan, akiknek már igazán beindult az allergiaszezon is. Ha ennek vannak kellemetlen mellékhatásai, akkor nincs mese, folyamatosan szedni kell az allergiagyógyszert, különben ez az idegtépő túlérzékenység alaposan meg tudja keseríteni az életünket.

A legtöbb embernek esze ágában sincs elmenni allergiavizsgálatra, pedig ez egy igazán rossz berögződés. Mindenképpen érdemes tisztában lenni vele, hogy pontosan mire vagyunk allergiásak, mert csak így tudjuk a leghatékonyabban enyhíteni a tüneteket.

Az Allegra Magyarországon az egyik legnépszerűbb vény nélkül kapható gyógyszer az allergiások körében. Az infláció a patikában is érezteti a hatását, így érdemes szétnézni a gyógyszertárakban, mivel van ennél olcsóbb megoldás is.

A generikum egy olyan gyógyszer, amely ugyanazt a hatóanyagot tartalmazza, mint egy már korábban szabadalmaztatott és forgalomba hozott márkanevű készítmény. A generikus gyártóknak nem kell megismételniük az eredeti klinikai vizsgálatokat a hatékonyság és a biztonság igazolására, így ezért tudunk rajtuk spórolni.

Az Allegra az antihisztaminok csoportjába tartozó allergiaellenes hatású gyógyszer, de gyakorlatilag ugyanilyen Lordestin Akut tabletta is. Az előbbiben antihisztamin hatású fexofenadin-hidroklorid van, míg a másikban antihisztamin hatású dezloratadin. Mind a két gyógyszer gyakorlatilag ugyanarra kínál megoldást, de Lordestinhez jóval olcsóbban hozzájuthatunk, és egyik sem álmosít, ami sokaknál erős kritérium.

Persze azt is hozzá kell tenni, hogy a modernebb antihisztaminok már nem csökkentik a reflexidőt, és nem is leszünk tőlük bágyadtak.

Az allergia nem kis kiadást jelent, így ha ismerünk egy bevált szert, nyugodtan menjünk be a patikába azzal a kérdéssel, hogy hasonló terméket keresünk, ugyanolyan hatóanyaggal, csak olcsóbban. Itt a gyógyszerész valamilyen generikumot fog nekünk kínálni, ami ugyanolyan biztonságos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás