promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Allergiás az orgazmusra, furcsa betegségtől szenved ez a 27 éves férfi, aki évek óta nem tud normális nemi életet élni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

18 éves kora óta szenved az orgazmustól, az orvosok nem tudnak rajta segíteni.

Az emberek többsége allergiás valamire, a legtöbben közülük kutyaszőrre, macskaszőrre, parlagfűre és pollenekre, vagy ételre. Olyanról viszont még nem hallottunk, hogy valaki az orgazmusra lenne allergiás. A napokban azonban megjelent egy esettanulmány, amiben arról írnak, hogy az orvosok találkoztak egy 27 éves férfival, aki szó szerint allergiás az orgazmusra, és emiatt régóta nem képes normális nemi életet élni.

Hihetetlenül hangzik, pedig ez egy létező kodíció - igaz, nagyon ritka. Posztorgazmikus betegség szindrómának nevezik, és javarészt férfiaknál fordul elő. Ez tulajdonképpen úgy néz ki, hogy mikor a férfinek orgazmusa van, influenzaszerű tünetek jelentkeznek nála, elkezd folyni az orra, viszketnek a szemei, és kába lesz. Ezek a tünetek az orgamus után órákig, sőt, napokig is fennálhatnak.

Az említett esettanulmány egy 27 éves férfiról szól, aki 18 éves kora óta nem tud normálisan szexelni, mert rabja ennek a ritka betegségnek. Ráadásul az ő esetében még súlyosabb is, mert az előforduló tünetek mellé neki kiütések is jelentkeznek a kezein. Az elmúlt időszakban több orvos is megvizsgálta őt, különféle kezeléseknek vetették alá, de úgy tűnik, semmi sem használ.

Az orvostudomány még nem fejlesztett ki gyógymódot posztorgazmikus betegség szindrómától szenvedők részére, szóval aki érintett ebben a betegségben, az egyelőre csak annyit tehet, hogy kerüli a szexuális együttlétet és minden olyan közösülési formát, ami orgazmushoz vezethet.

(via Gizmodo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás