promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szexdémon zaklatta egy fogadó vendégeit, a tulajdonosnak annyira elege lett, hogy most megválik az épülettől
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Caroline Humphries a gloucestershire-i Ancient Ram nevű fogadó tulajdonosa, azonban több vendég is arra panaszkodott, hogy egy szexdémon kísért az épületben, ezért úgy döntött, megválik az ingatlantól.

Nagy-Britannia egyik legkísértetiesebb épületében élni bizonyos kihívásokkal járhat, olyannyira, hogy a tulajdonosnál végleg betelt a pohár, ezért úgy döntött, eladja az épületet. 

Felidézte, hogy az édesapja állandóan panaszkodott a szexdémonra, aki volt, hogy megérintette a lábát és hozzányomta a testét, annak ellenére, hogy a férfi nem akarta.

„Mindig ezt csinálta, amikor apám lefeküdt pihenni. Egyszer az ágy vibrálni kezdett. Apám elájult, és amikor magához tért, a két karja a feje fölött volt. Nyomást érzett az egész testében, és valamit érzett az ágyékában"

– részletezte az egyik esetet a ma már halott férfi lánya, Caroline. A férfi megszólalni és mozogni sem tudott, csak amikor elengedte a démon. John egész testében remegett, kiment a szobából, és teljesen kimerülten lement a földszintre, és éjszakákon át éberen ült és nézett maga elé. Egy ideig úgy tűnt, az édesapja volt az egyetlen, akinek ilyen élményei voltak, de hamarosan a fogadóba betérők is panaszkodni kezdtek.

"Egy szó, mint száz, nincs kétségem afelől, hogy az Ancient Ram Innben kísértet jár, és nem érzem magam bűnösnek amiatt, hogy ezt kimondom, vagy amiért jegyeket adtam el egy paranormális eseményre. Láttam, éreztem, és tudom, hogy létezik" - fogalmazott a nő.

Az Ancient Ram Inn több brit tévéműsorban is szerepelt, ilyen a Ghost Adventures és a Great British Ghosts – írta meg a LADbible.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás