promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: őrületes telitalálattal 27 milliárd forintos álomnyereményt vihetett haza, aki megrakta ezeket a nyerőszámokat
Borítókép:  Promotions.hu
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hazánkban is rengetegen játszottak az Eurojackpot várható főnyereményéért, ami most 27 milliárd forintra duzzadt.

Régóta nem volt már magyar telitalálatos az Eurojackpoton. 2022-bena 49. héten pénteken azonban egy hazai lottózóé lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb.

2023-ben a 23. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. A főnyeremény 27 milliárd forint, ami egy iszonyatosan szép összeg magyar szemmel.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. június 6-án:

A mező: 5, 7, 21, 22, 29

B mező: 3, 10

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás