promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Instant karma Csepelen: szabálysértés után rögtön kellemetlen meglepetés érte a sofőrt - videón a tapsot érdemlő jelenet
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rosszkor, rossz helyen szegte meg a csabályt az autós.

A legtöbb sofőr arra törekszik Magyarországon, hogy biztonságosan, a szabályokat betartva vezessen, hiszen senkinek sem hiányzik a büntetés, vagy az, hogy akár elvegyék a jogosítványát. Viszont vannak olyan helyzetek, mikor egyesek elveszítik a türelmüket különböző okoknál fogva, és szabályt sértenek, majd remélik, hogy senki se látta őket, főleg nem a rendőrség – de megesik, hogy ez a remény egy pillanat alatt szertefoszlik.

A BpiAutósok YouTube csatornán jelent meg most egy olyan videó, amit sokan örömmel néztek még úgy is, hogy valószínűleg többen is átérzik a felvételen szereplő autós helyzetét, hiszen néha elég frusztráló lehet a busz mögött várakozni, amíg fel-, illetve leszállnak az utasok – de természetesen ez sem jogosít fel senkit arra, hogy szabálytalanságot kövessen el, főleg egy ilyen helyzetben, hiszen akár komoly következményei is lehettek volna a kis manővernek.

A Csepelen készült felvételen az látható, ahogy egy türelmetlen sofőr nem várja meg, míg elindul az éppen a megállóban várakozó busz, illetve a mögötte lévő kocsi, hanem inkább gyorsan megelőzi őket. Közben viszont a tömegközlekedési eszköz elkezd megiramodni, ráadásul közvetlenül előtte zebra és kereszteződés is van, és végül majdnem egymásnak mennek – vagyis nem csupán felelőtlen volt az amúgy záróvonalon, rohamos tempóban, gyalogos átkelőnél előző autós, hanem még veszélyes is, hiszen bármikor elé léphetett volna egy ember.

Majd hirtelen megszólalt a sziréna, és megjelentek a rendőrök, akik éppenséggel pont ott voltak.

A felvételt készítő autóban meg is tapsolták a helyzetet, hiszen ezt nevezik instant karmának. Szabálysértés után rögtön kellemetlen meglepetésben részesült a sofőr, akit egyből megállítottak a rendőrök, és valószínűleg meg is büntették, hiszen ez bizonyos szempontból elég komoly kihágás, és még szerencse, hogy kár vagy sérülés nélkül ért véget.

Itt lehet megnézni az esetről készült felvételt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás