promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fontos változás a Lidl-ben, ennek nagyon fognak örülni a magyar vásárlók
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Lidl már el is kezdte bevezetni a változtatást.

A magyar emberek általában szeretnek spórolni, hiszen nem mindegy, hogy mennyi pénz marad a zsebünkben egy bevásárlás után. Az utóbbi hónapokban, években még inkább előtérbe került az, hogy a hazai vásárlók szinte vadásszák az olcsóbb árakat, folyamatosan kutatják a kedvezőbb alternatívákat, és új helyekre mennek – a Lidl-t például sokan megszerették az árak és a termékkínálat miatt.

Biztosan sokaknak ismerős az érzés, mikor bemegyünk a boltba, meglátunk egy számunkra szimpatikus terméket, ami az árcédula alapján még jó áron is van, kifizetjük, majd csak utólag vesszük észre a blokkon, hogy bizony nem is olyan áron számolták fel, mint ami ki volt írva. Ez sokszor azért van, mert a rendszeren belüli árváltozások nem mindig időben frissülnek a kint lévő árcetliken – a Lidl pedig most hozott egy módszert, amivel elkerülhető ez a kellemetlenség.

A Lidl bejelentette, hogy elkezdte bevezetni a digitális ártáblákat az üzleteiben, hogy mindig friss, aktuális legyen a termékeknél szereplő ár, és többé ne legyen abból probléma, hogy más látható a rendszerben és a polcokon, aztán csak a kasszától való távozás után jöjjünk rá a hibára – ennek pedig biztos, hogy rengeteg magyar vásárló örül, sokan vártak már egy ilyen megoldásra.

A Lidl az innovációra is hivatkozott, mikor megosztotta ezt a lényeges és örömteli információt, bár vannak olyan boltok Magyarországon is, ahol ez már bevett szokásnak minősül. Ettől függetlenül valóban nagyon pozitív ez a változás, ami valószínűleg hamarosan az áruházlánc összes egységében is bevezetésre kerül, vagyis ennek köszönhetően megszűnhet egy hosszú ideje sokakat irritáló probléma.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás