promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Börtönbe kerül a magyar James Bond? Milliókat csalt ki a barátnőitől, most elkapták
Borítókép:  Profimedia (illusztráció)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar rendőrség időben lekapcsolta "James Bond" ügynököt, aki milliókat csalt ki szerelmeitől.

Mindenidők talán legérdekesebb szélhámosa bukott le Magyarországon. A hazai rendőrség által csak H. Szabolcsnak nevezett soproni férfi egyik hazugságából a másikba menekült, majd látszólagos tehetségét aprópénzre váltva teljesen hiteltelenné silányította saját magát. A bűnöző ugyanis csak szerény összeget tudott összeharácsolni az igazi nagypályás svindlerekhez képest, azonban pályafutása már most szinte filmes forgatókönyvért kiált. Igaz, a nyomozó ügyészség, és a fickó kárvallottjai ezt biztos nem fogják fel ilyen fantáziadús módon. 

Történt, hogy H. Szabolcs 2019-ben és 2020-ban sikeresen hálózott be két nőt az internetes társkeresés szomorú rétegében. A két majdani áldozat nem vette észre időben a baljós jeleket, és egyaránt komoly érzelmi és anyagi kapcsolatot alakítottak ki az S. Szabolcsként bemutatkozó férfival. Anti-hősünk a legkülönbözőbb mesékkel áltatta a hölgyeket, akik 7, illetve 5 és fél millió forinttal támogatták a későbbiekben. A nincstelen bűnelkövető különböző ürügyekkel, örökösödési illetékekkel szédítette a nőket, miközben saját magáról azt adta elő, hogy egy sikeres üzletember, aki több nyelven is beszél.

Miközben lassan szipolyozta két szerelmét, beléjük plántálta, hogy a közös jövőjük biztosított, ugyanis remek politikai kapcsolatokkal rendelkezik Sopronban, a családja jó hírneve pedig garantált. 

H. sikeresen adta be áldozatainak apja, majd anyja halálhírét is. Végül ott bukott el, hogy egyik barátnője találkozott az állítólagos elhunyt anyukával az utcán. Hamarosan a két hölgyemény egymás létezéséről is tudomást szerzett ebben a furcsa szerelme háromszögben. Egyikük kérdőre is vonta az elkövetőt, aki még ekkor sem állt meg a lejtőn. Kitalálta, hogy lebuktatásával tönkretették az álcáját és veszélybe sodorták. Lévén ő egy igazi magyar titkos ügynök. Ez persze már sok volt az áldozatoknak, akik végül a hatóságokhoz fordultak. A nyomozati szakasz nemrég lezárult, H. Szabolcs komoly büntetésre számíthat, amennyiben teljesen bebizonyosodik bűnössége a majdani bírósági tárgyalása során. 

(Forrás: police.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás