promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan az új James Bond: Daniel Craig után a Marvel sztárja lehet a 007-es ügynök
Borítókép:  Wallpaper Cave
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, megtalálták az új James Bondot, mégpedig a Marvel sztárgárdájából.

Jó ideje találgatják már a rajongók, hogy Daniel Craig után ki lesz az új James Bond. Többek között felmerült Henry Cavill, Idris Elba, Regé-Jean Page, James Norton, és Tom Hardy neve is; sőt, egy darabig arról is pletykáltak, hogy ezúttal nő lehet a 007-es ügynök.

Most viszont úgy tűnik, hogy a Barbara Broccoli producer megtalálta a tökéletes Bondot a 32 éves Aaron Taylor-Johnson személyében, aki már egy titkos meghallgatáson és egy képernyőteszten is részt vett. A sármos színész állítólag abszolút megnyerte a producereket, szóval most ő az első számú befutó a 007-es szerepére.

Aaron Taylor-Johnson szép karriert futott be eddig a filmiparban: miután eljátszotta a fiatal John Lennont az énekes fiatalkoráról szóló filmben, megkapta a Ha/Ver című képregényfilm főszerepét. Ezt követte az Anna Karenina és a 2014-es Godzilla, aztán csatlakozott a Marvel Filmes Univerzumához, hogy a Bosszúállók: Ultron korában eljátssza Pietro Maximoff, azaz Higanyszál szerepét. Később Christopher Nolannel is dolgozott együtt a Tenet-ben, ezt követően pedig a King's Man: A kezdetek-ben is szerepelt. Legutóbb A gyilkos járat-ban láthattuk Mandarin szerepében, de nemsokára a Sony-féle Pókember Univerzumban is feltűnik, mint Kraven, a vadász.

Ha hihetünk a The Sun információinak, akkor a színész most hihetetlenül megtisztelő munka előtt áll, hiszen nem mindenki bújhat a 007-es bőrébe, Sean Connery, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan, és Daniel Craig után most az ő hangján hallhatjuk majd az ikonikus mondatot:

„A nevem Bond, James Bond!”

Szerintetek ki volt az eddigi legjobb James Bond? A fenti videóban meghallgathatjátok a híres mondatot mindegyik 007-estől, itt alul pedig szavazhattok a legjobbra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás