promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: a pápa végre szerencsét hozott az őrületes milliárdokra vágyó magyaroknak? - mutatjuk a számokat
Borítókép:  Youtube
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem lehetett véletlen, csak égi jel Ferenc pápa magyarországi látogatása a hétvégi Szerencse Szombat idején.

Elképesztően régóta, immár huszonhat hete nem örülhettek a magyar Ötös lottó rajongói és játékosai telitalálatos szelvénynek, ez pedig nem kevesebb, mint félév. Az elmúlt héten is nagyok voltak az izgalmak, ám a legnagyobb szerencse még mindig elkerülte a próbálkozókat. Pedig a kihúzott 10, 17, 25, 30 és 83 roppant szimpatikus számkombinációt mutattak számunkra a Duna tv képernyőjén keresztül. Bár az előző játékhéten nem sorsolták ki, mégis a 32-es választásával lehet könnyen milliárdos valaki. Amint erre rámutattunk a minap készült cikkünkben. Hasznos tanács!

A Szerencsejáték Zrt. közleményei és a bennfentes források szerint a magyar játékosok lottózási kedve már-már a 15-20 évvel ezelőtti állapoot idézi, lévén az elmúl hetekben harmadával növekedett az átlagoshoz képest a megjátszott mezők száma. Sőt, az immár huszonhat hét óta tartó főnyeremény halmozódás miatt már 50 százalékos a megugrás. Mindez pedig valóban a sorshúzás hőskorát idézi, amely az alábbi cikkünk szerint is egy másik világ volt még egykor.

Ma is őrületes izgalmak mellett, a szabályok maximális betartásával került sor az Ötös lottó nyerőszámainak 17. heti kihúzására. A szokás szerint színvonalas és szórakoztató tv-műsor remek betétekkel kényeztetett minket. A lényeg persze a csúcspont alkalmával következett, aminek köszönhetően az alábbi számok kerültek kihúzásra. Szenzációs módon, félévnyi pihenő után hirtelen két telitalálatos szelvény is lett, aminek köszönhetően a főnyeremény felezésre került. 

7, 13, 28, 47, 58

Nyeremények:

5 találatos szelvény 2 darab, nyereményük egyenként 2.308.107.190 forint

4 találatos szelvény 113 darab, nyereményük egyenként 573.740 forint;

3 találatos szelvény  7.138 darab, nyereményük egyenként 9.480 forint,

2 találatos szelvény  148.128 darab, nyereményük egyenként 1.540 forint.

Nos, a jelek szerint  valakiknek valóban végre kedvezett a római katolikus pápa, Ferenc szerencsehozó látogatása Magyarországon. Gratulálunk! 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás