promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar ötös lottó: döbbenetes, de ezt a számot húzták ki a legtöbbször az elmúlt 26 hétben, mióta halmozodik a nyeremény
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van egy szám, amely a halmozódás óta vezeti a statisztikát.

A Szerencsejáték Zrt. közleményében arról számol be, hogy az elmúlt hetekben tapasztalható halmozódás jelentős mértékben megindította a lottóturzmust hazánkba, vagyis nagyon sokan jönnek át a határ túloldaláról Magyarországra, hogy kipróbálják szerencséjüket, beikszeljék azokat a számokat, amelyek akár azt is jelentheti, hogy öreökre megváltozik az életük.

Öt számot kell eltalálni, és valaki vagy valakik megnyerhetik a 26 hét óta halmozódó főynereményt, amely immár meghaladja a négy és félmilliárd forintot is, hiszen a főnyeremény pontos összege ezen a héten 4,75 milliárd forint.

Ez az összeg pedig immár több mint fél éve várja azt vagy azokat a szerencséseket, akik elviszik. A Szerencsejáték Zrt. most azt is közölte, hogy a lottóláz fokozódik, hiszen az elmúlt fél évben 30 százalékkal nőtt a lottózási kedv. És amellett, hogy többen játszanak, többet is játszanak a vállalkozó kedvű játékosok. A halmozódás első hete óta már 50 százalékkal több alapjáték vesz részt a sorsoláson.

A közleményben kitérnek részletesen példákra is, hogy az egyes határ menti helyeken mennyiben változott meg a lottózási kedv, hogyan változott a lotózási attitűd azokon a helyeken, amelyek közel vannak a határhoz. Illetve arról is írnak, hogy melyik az a szám, amelyet az elmúlt 26 hétben, vagyis a halmozódás kezdetétől a legtöbbször kihúztak. Amúgy egy korábbi cikkünkben már összegyűjtöttük nektek, hogy a lottó történet során mely számokat húzták ki a leggyakrabban, és mely számokat a legkevesebbszer, ezt a cikkünket IDE kattintva tudjátok elolvasni.

És hogy az elmúlt 26 héten melyik volt az a szám, amelyet a legtöbbször kihúztak, összesen hat alkalommal?

A 32-es.

És hogy matematikailag mennyi esélyed van nyerni az Ötös lottón? A Zseni leszek című YouTube-oldal egyik videója megmutatja neked:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás