promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli változás lesz a Hatoslottónál – erről minden magyar szerencsejátékosnak tudnia kell
Borítókép:  MédiaKlikk
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ezen a héten már 410 millió forint a főnyeremény a magyarországi hatos lottón, viszont Ferenc pápa látogatása miatt lesz egy kis változás.

Eddig egyáltalán nem muzsikál rosszul a Hatoslottó Magyarországon, mivel idén négy szerencsés nyertes is volt, aki elvitte a főnyereményt. Január közepén ráadásul több mint 1 milliárd 300 millió forintot vághatott zsebre valaki.

Fortuna persze szórta később is az energiáit, ráadásul akadt egy alkalommal, amikor kétszer egymás után, a 12-ik, valamint a 13-ik héten is volt telitalálatos szelvény. Előbbi nyertes 549 millió 872 ezer, míg utóbbi 99 millió 780 ezer forintnak örülhetett, na meg némi aprónak persze.

Mivel most hattalálatos három sorsolás óta nem volt Magyarországon, így tudott bőségesen gyarapodni a főnyeremény. Ez egy nyertes esetén 410 millió forint lehet a 17-ik héten. Természetesen a hatos lottó főnyereménye továbbra is nettó összeg, vagyis nem kell utána adózni.

Ferenc pápa látogatása azonban felborítja a dolgokat, így a Hatoslottónál is rendkívüli változás lesz vasárnap a Duna TV-n. Ezen a napon 15:50 perckor kezdődik majd ugyanis ez a közvetítés: „Krisztus a jövőnk / Ferenc pápa Magyarországon - Közvetítés a Pázmány Péter Egyetemről”.

Ugyebár a Hatoslottó sorsolása 16 órakor szokta kezdetét venni a Duna TV-n vasárnap, de most már 15:35 perckor ki fogják húzni a számokat. Fontos tudni, hogy a Szerencsejáték Zrt. honlapja szerint a fogadási határidő emiatt nem módosul, vagyis továbbra is aznap délután fél háromig lehet beküldeni a szelvényeket.

Ferenc pápa magyarországi látogatása a Szerencse Szombat időpontját nem befolyásolja, az ugyanúgy 18 óra 45 perckor kezdődik majd a Dunán. Az Ötöslottó heti várható főnyereménye már 4 milliárd 575 millió forint. Ott már nagyon régóta halmozódik a főnyeremény, mivel eddig 26 sorsolás óta nem volt telitalálat. Nemsokára ott is kiderül, hogy lesz-e friss milliárdosa Magyarországnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás