promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömeges agyfáradást okozott a magyar vásárlóknál az Aldi, teljesen kiidegelte az embereket az üzletlánc
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az Aldi túllépett egy határt, ezzel pedig rendesen kiakasztotta a magyarokat.

Ahogy drágulnak a dolgok, úgy kezdik el egyre jobban figyelni a pénzköltésüket a magyarok. Ez teljesen természetes, hiszen folyamatosan emelkednek az árak, de a fizetések nem mindig tudják tartani a tempót az inflációval, ezért mindenki számolgatja a pénzét, és keresi az olcsóbb alternatívákat – valószínűleg pont, hogy az utóbbi miatt lett olyan népszerű Magyarországon az Aldi, hiszen ott általában nagyon versenyképesek az árak és egész nagy a választék.

Az akciós újságokban is lehet követni az Aldi ajánlatait, de sokan inkább a Facebookon követik be az áruházláncot, hiszen ott is folyamatos tájékoztatást lehet kapni, nagyon hasznos információkhoz juthat az ember a különböző akciókkal, termékekkel kapcsolatban – bár rendszeresen előfordul az is, hogy az üzletlánc olyan agyzsibbasztó poénképeket rak ki, hogy az már egészen gyötrelmes.

A minap is egy humorosnak szánt, de elég fárasztó fotót osztott meg az Aldi, hogy azzal tudassa a magyar vásárlókkal, hogy kapható a boltokban mirelite egres – ami a képen éppen egy osztályteremben van a tábla előtt, és mellette ott van ez a szöveg egy buborékban:

„Ülj le, Egres!”

Ezzel természetesen a sok iskolás által rettegett, a rossz, elégtelent érő feleleteket követő „Ülj le, egyes!” mondatot parodizálta az Aldi, ez pedig egyszerre zseniális és egyenesen rettenetes – attól függ, mennyire kedveljük az ilyen humort.

Bárki is áll az Aldi poénképei előtt, le a kalappal előtte, hiszen akár imádják ezeket az emberek, akár pokolian kiakadnak rajtuk, az biztos, hogy képesek hatást kelteni, és ez a legfontosabb. Most is voltak, akik jót nevettek, és olyanok is akadtak, akik tömegkínzásnak vélték a dolgot, de ezek a reakciók már mondhatni megszokottak, hiszen mindenki máshogy éli meg az Aldi humorizálását.

Itt lehet megnézni az egreses poénképet, ami szinte mindenkit lefárasztott bizonyos szinten:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás