promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: az őrült lottóláz tornádóként söpört végig Magyarországon – ezekkel a nyerőszámokkal lehetett elvinni a gigantikus főnyereményt
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 16. hét ötös lottó számsorsolását Magyarországon, ahol már csaknem 4,4 milliárd forint volt a főnyeremény. Lássuk, hogy Fortuna kegyes volt-e hozzád!

Elég régóta nincsen szerencséjük a játékosoknak az ötös lottóval. Most már tényleg messzire kell visszamennünk a múltba, mivel a legutóbb 2022. októberében volt telitalálatos szelvény Magyarországon. Az abszolút hihetetlen az egészben, hogy akkor rögtön kettő is volt.

Akkor a 42. héten két szerencsés is jól álmodta meg a számokat, így 749 millió 715 ezer forintot vihettek haza egyenként, na meg némi aprót hozzá. Remélhetőleg nem haragudtak egymásra, hogy osztozniuk kell a nyereményen, mert bár ez nem milliárdos összeg, de így is rengeteg pénz.

Öttalálatos szelvény így már jelentős ideje, 25 sorsolás óta nem volt Magyarországon. Így tudott is rendesesen gyarapodni várható főnyeremény, ami már 4 milliárd 393 millió forint. Ennek talán tényleg úgy is örülne valaki, ha osztozkodni kellene rajta.

A lottóláz a magas főnyeremény miatt így tényleg tornádóként söpört végig Magyarországon, mivel rengetegen adtak fel szelvényt.

Tehát a Szerencsejáték Zrt. megtartotta a 16. hét ötös lottó számsorsolását, és voltak is izgalmak a stúdióban. A 4 milliárd 393 millió forintos várható főnyeremény továbbra is nettó összeg Magyarországon, vagyis nem kell utána adózni. A számhúzást a Duna TV-n lehetett élőben követni.

A szelvényeket szombat délután fél hatig kellett feladni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki. Lássuk, megvan-e az első szerencsés 2023-ban, aki ebben az évben mind az öt számot eltalálja.

Nyerőszámok: 10, 17, 25, 30, 83

Öttalálatos szelvény ezen a héten nem volt, így jövő héten tovább duzzad a nyeremény Magyarországon.

Nyeremények:

4 találatos szelvény 41 darab, nyereményük egyenként 1 548 220 forint;
3 találatos szelvény 3 482 darab, nyereményük egyenként 19 025 forint;
2 találatos szelvény 93 075 darab, nyereményük egyenként 2 400 forint.

A jövő héten 4 milliárd 575 millió forint lesz a várható főnyeremény.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás