promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendesen kiakasztotta a magyar vásárlókat a Pepco, egyetlen termék miatt húzták fel magukat az emberek
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olvasónk levélben akadt ki a Pepco-ra az egyik termék miatt.

Rengetegszer tapasztalhattuk már, hogy egy nagyon olcsó sztártermék miatt elmentünk egy boltba, és már nem volt belőle. Magyarországon hamar lecsapnak az emberek az akciós dolgokra, így érdemes gyorsnak lenni és akár nyitásra ott lenni az üzletnél. Persze ez nem mindig kivitelezhető, és elég frusztráló tud lenni – de most az egyik olvasónk más miatt akadt ki, és őt a Pepco bosszantotta fel.

B. János nevezetű olvasónk levélben jelezte nekünk, hogy a Pepco egy játékkal okozott neki kellemetlenséget, ugyanis a termék dobozán 4 féle változat szerepel, de akármennyire is próbálja felkutatni őket, a boltokban csupán 3-at talál belőlük. Az üzletekben kapott tájékoztatás alapján már az is felmerült benne, hogy a Pepco nem is forgalmazza a negyediket, ez pedig elég kellemetlen, főleg akkor, ha esetleg valaki gyűjtő.

„Kedves Promotions.hu!

Láttam, hogy várják az olvasói leveleket, ha valaki problémát tapasztal az üzletekben, ezért gondoltam írok. A Pepcóról van szó, az elmúlt hetekben eléggé felhúzott engem. Pár hete kezdődött a dolog, mikor a feleségemmel betértünk az egyik Pepcóba, és amíg az asszony a dekorcuccokat nézegette, én jobb híján betévedtem a játékokhoz. Mivel imádon a Jurassic Parkot, meg is ütötte a szemem egy menő T-Rex 3D puzzle, ami ráadásul National Geographic márkájú, és csak 2300 Ft. Gondoltam munka utáni kis kikapcsolódásnak jó lesz összerakni.

Marha igényes kis cucc, nagyon jól néz ki összerakva, a dobozán pedig láttam, hogy a T-Rex mellett van belőle még Velociraptor, Triceratops és Stegosaurus is. Nem sokkal később visszamentem a boltba, hogy megvegyem azokat is. Találtam is az utóbbi kettőből, de a Velociraptorból nem. Megkérdeztem az egyik dolgozót, nem volt belőle, ezért elhatároztam, hogy felkutatom a Velociraptort, hogy teljes legyen a kollekció. 3 vidéki és 7 budapesti Pepcóban is voltam az elmúlt hetekben, és sehol nincs belőle, egyik dolgozó sem tud róla semmit. Pedig volt olyan üzlet, ahol akkor bontották ki a dobozt, és még úgy se volt Velociraptor. Rákeresni meg nem tudtak, mivel mindegyik dínós 3D puzzle egy termékkódon van, megkülönböztetés nélkül...

Vagyis egyre inkább úgy tűnik, hogy hiába szerepel a dobozokon a 4 dínó, összesen csak 3-at forgalmaz a Pepco, ez pedig rohadt frusztráló, mert így nem lesz meg a teljes kollekció. Értem én, hogy ez nem egy hatalmas probléma, de akkor is kellemetlen, ráadásul mi van, ha egy kisgyerek szeretné mindet megszerezni magának? Félreértés ne essék, így is tök jó az a 3 darab dínós 3D puzzle, főleg ilyen olcsón, de úgy lenne az igazi, ha mind a 4 meglenne, ha már a dobozán rajta van.

És nem én vagyok az egyetlen, aki vadássza a Velociraptort, többen is vagyunk, akiknek már csak az hiányzik... És mások nem ennyire higgadtak, mint én...”

– írta B. János.

Ezek alapján nemcsak olvasónk bosszankodik azért, mert nem lehet teljes a kollekciója, hanem mások is. Valóban kényelmetlenséget okozhat egy ilyen eset, az viszont egyelőre még kérdéses, hogy a Pepco egyáltalán behozta-e Magyarországra az említett Velociraptor 3D puzzle-t. Lehet, hogy csak nagyon hamar elfogyott, de az is elképzelhető, hogy egyáltalán nem is volt belőle itthon. Bármi is legyen az igazság, az érintettek lehet, hogy jobban teszik, ha alternatív beszerzési lehetőségeket keresnek, és az interneten próbálják meg begyűjteni a kollekció hiányzó darabját, hátha találnak belőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás