promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melyik országból származik a Pepco, a magyarok egyik kedvenc diszkontlánca? Tuti, hogy erre sosem gondoltál volna
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Innen jön a Pepco.​

Az utóbbi években a vásárlás, a hétvégi bevásárlás életünk egyik legfontosabb tevékenysége lett. Talán kicsit előrébb tolta ezt a koronavírus-járvány okozta bezártság is. A világ nagyon megváltozott, és egyre több diszkontlánc és bolt is jelenik meg a piacon. A közösségi oldalakat pedig nagyon sokszor uralják már egész héten aza akciós újságok, amelyekkel már a hétvégére készülünk fel, hogy miket fogunk beszerezni magunknak.

Korábbi cikksorozatunkban már elkezdtük megmutatni nektek, hogy pontosan mit jelentenek kedvenc diszkontjaink és boltjaink, vagy éppen imádott brandjeink nevei.

Az utóbbi pár évben a magyarok egyik kedvenc diszkontlánca lett a Pepco, amely Magyarországon már nagyon sok helyen megtalálható. Sőt, a Facebook-on direkt, rajongói csoportok is már létrejöttek, ahol az emberek nagyon sokszor megosztják egymással dekorötleteiket is, illetve azt is megmutatják, hogy a Pepco-ban vásárolt termékeket hogyan használták fel otthonaikban. 

Kevesen tudják, de a diszkontlánc, a vállalkozás gyökerei nagyon messzire nyúlnak, méghozzá Dél-Afrikába, a Dél-Afrikai Köztársaságba. A dél-afrikai Pepkor Holding ugyanis üzletláncát már több kontinensen is működteti, így Európa mellett Ausztráliában és Afrikában is.

Az első Pepco-üzletek 2004-ben nyíltak meg Lengyelországban, ahol manapság is a legtöbb Pepco-diszkontlánc található meg a kontinensen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás