promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így hempergett egy másik nővel Oroszlán Szonja egy szál fehérneműben
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szabó Győző a Valami Amerika klipforgatásán gyanúsan élethű féltékenységet adott elő a bugyis Oroszlán Szonja miatt. 

A 2000-es évek elejének egyik legnépszerűbb magyar színésznője volt Oroszlán Szonja. Sokoldalúságát mi sem bizonyítja jobban, hogy nem csak a karakteres arcával, de csupán a hangját használva is képes a sikerre. Ugyanis a 45 esztendős művésznő az elmúlt időszakban újra elkezdett szinkronszerepeket is vállalni mozifilmek mellett. Sőt, a korábbi években is rendre feltűnt arcápolási kozmetikumok reklámjaiban, lévén roppant kellemes felületet biztosított az ilyesfajta promóciókhoz. 

Sajnos Szonja magánélete nem feltétlenül alakult a legjobban, lévén az elmúlt két-három évtizedben folyamatosan váltogatta állomáshelyeit az Egyesült Államok és Magyarország között. Szakmájához az Atlanti-óceán mindkét oldalán vett fel tudást, ám azt kamatoztatni végül csak hazánkban tudta. Igaz, a nálunk forgatott hollywoodi produkciók is megtalálták néha egy-egy elhanyagolható háttérkarakterrel. Ilyen volt a Hellboy második része, vagy Matt Damon marsi Mentőexpedíciója. 

Mégis mindenkinek Oroszlán Szonjáról a Valami Amerika trilógia jut eszébe, illetve már-már összeolvadt párosa a hányattatott sorsú Szabó Győzővel. Azonban a pocsékul sikerült, megújult Brigi és Brúnó nem jött be a közönségnek. A Valami Amerika első részének idején fel-fel reppentek olyan pletykák, hogy Szonja és Győző egy párt alkotnak a való életben is, ám ezt, ahogy akkor, úgy azóta is folyamatosan tagadja a két remek színész. Pedig Szabó valóban teljesen hiteles és nem mesterkélt féltékenységi jelenetet adott elő a kultfilmben egy klipforgatás során.

Szonja karaktere, Timi egy férfival (Pély Barna) kekeckedik, majd egy nővel, a Venus énekesnőjével, Varga Zsuzsával keveredek szexi kalandba. 

Emlékezetes képsorok, annyi szent:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás