promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oroszlán Szonja régi-új szerelemről áradozott
Borítókép:  Profimédia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Valami Amerika sztárja többek között arról is mesélt, hogy létezik szerelem első látásra.

Magyarország egyik büszkesége, Oroszlán Szonja számos szerepben tündökölt, legyen az film vagy színházi darab, azonban nem csak honunkban csodálhatták tehetségét.

Fiatal kora ellenére számos helyen járt már a világban, ahol névjegyét is letette: részt vett többek között a bostoni Berklee College of Music ének, és a new-yorki American Academy Arts színész kurzusán. 2016-ban szerepet kapott az amerikai Arden Színházban, eljátszotta Csehov Sirály c. darabjában Arkagyinat és nem utolsó sorban állatorvosi asszisztensi képesítést szerzett Philadelphiában. 

Oroszlán Szonja remek színésznő, ahogyan erről már többször tanúbizonyságot is tett, azonban magánéletébe, mindennapjaiba nehezen enged betekintést. A Nemzeti Sport riporterének adott interjúban viszont most számos vele kapcsolatos kérdésre választ kapunk. 

A színésznő életének szerves részét képezik az állatok. Kiskutyáját Honey-t, 11 éve fogadta örökbe, és tán sokan nem tudják róla, de büszke lótulajdonos. A Konyhafőnök VIP 2020-as szériájának versenyzője közel 8 éve szeretetteljes gazdája Daninak, az idén 25. életévét ünneplő csodaszép pej lónak. 

„A barátnőm – ahelyett, hogy velem találkozott volna – elment Csopakon lovagolni. Utánamentem, s a lovardában szembetalálkoztam az akkor tizenkét éves Danival. Gyönyörű pej, kis félhold hókával a homlokán. Egymásra néztünk, és kész voltam”

- írja a Nemzeti Sport.

Szonja elárulta, hogy Dani volt az, aki megtanította őt megnyugodni, szavak nélkül kommunikálni, s ez a színpadra lépése előtt hatalmas erős adott neki. Csupán egy lovaglás elég volt ahhoz, hogy úgy érezze, teljesen kicserélték. Állatgyógyászati tanulmányait hasznosítva fejlődik együtt lovával, hiszen annak segítségével a lóban felgyülemő feszültség oldása és teljesítményének javítása gördülékenyebben kivitelezhető.

„Megismerkedtem a Jim Masterson által kifejlesztett Masterson Methoddal. Ez egy interaktív stimulációs terápia, ahol ha megtörtént a gócpontok azonosítása, a lóval közösen elvégzett feladatsorral oldjuk a stresszt. A nyaldosás, a rágcsálás, a vakarózás, a különféle hajlítások mind üzenetértékűek”

- nyilatkozta Szonja az újonnan elsajátított terápiás módszerről.

A Valami Amerika Timije kirobbanó formában van, amit a sportnak, azon belül is a Pilatesnek köszönhet. Az első 3 alkalom után nem akarta folytatni, de a fitnesz Európa-bajnok Decker Annánál (aki Szonja edzője) nincs olyan, hogy "feladom". Ez az új szerelem közel háromnegyed éve az élete része, s most már el sem tudja képzelni a mindennapjait nélküle.

A színésznő életében a pilates és az állatok mellett, most még egy fontos dolog helyet kap, az pedig a tanulás. Büszkén jelentette be, hogy a diploma megszerzéséhez már csak 2 állomás és egy záróvizsga válaszja el. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás