promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az indulásnál orra bukott Szabó Győző és Oroszlán Szonja új sorozata
Borítókép:  Viasat 3 (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Brigi és Brúnó a Viasat 3 csatornán fut.

Kereken két évtizeddel ezelőtt érdekes kísérletbe fogott a TV2. Egy francia sorozat magyar adaptációjaként elkészítette a Szeret, nem szeret című szitkomot, amely 2002 és 2004 között futott a csatornán.

Szereplői az akkor 25 éves Oroszlán Szonja, illetve a 32 esztendős Szabó Győző voltak, akik ezzel a szereppel is belopták magukat a nézők szívébe. Egy „húszassal” később pedig elkészült a folytatás, Herendi Gábor és Ipacs Gergely rendezésében.

Az immár a Viasat 3 csatornán futó produkció most a Brigi és Brúnó címet viseli, és a rövid, néhány perces jelenetek szintén egy házasság mindennapos problémáiba nyújtanak bepillantást. Vajon a jól bevált recept működhet két évtized elteltével is?

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem, hiszen a 42. héten (október 17–23.) a sorozat orra bukott a SorozatWiki szerint is, amely „nagyon gyengének” értékelte a nyitányt. Persze, ne temessük előre, hiszen a hétköznaponként három (7 perces) epizóddal jelentkező műsor még feltámadhat.

A Viasat 3 előzetes beharangozója szerint a megújult szériában ismét a házastársi gondokra helyezik a hangsúlyt, és talán éppen ez jelentheti a problémát. A Port.hu oldalon ítéletet mondó nézők szerint néhány téma a 45–50 éves főszereplők szájából már nem hangzik hitelesen.

„Mindkét színészt szeretem, de ezt kár volt leforgatni! Rettenetesen erőltetett, vontatott.”

„Ez iszonyatos. Régen is az volt, és most is az. Az eleve hihetetlen, hogy egy pár 20 év együttlét után még mindig ott tart, hogy akarunk-e gyereket?”

– fogalmazták meg a kommentelők, de persze olyanok is akadtak, akik nem csalódtak a felfrissített sorozatban, és ugyanolyan jónak találják, mint a 2000-es évek elején. Az idő alighanem gyorsan eldönti majd ezt a kérdést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás