promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehengerlően alacsony árakkal támad a Penny, ennek minden magyar örülni fog
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A német kereskedelmi lánc ráadásul nem csak átmenetileg csökkenti Magyarországon az árakat.

Az utóbbi időkben egyre erősebbé váló hazai árháború minden piaci szereplőt arra ösztönöz, hogy felvegye a kesztyűt. Egyetlen kereskedelmi hálózat sem maradhat ki az akcióözönből, hiszen aki itt kimarad, az lemarad, a magyarok pedig tudatos vásárlóként igyekeznek minden jó lehetőséget kihasználni. A Penny is elkötelezett a jó árak mellett, azonban ezt nem csak átmeneti akciók révén szeretnék elérni, hanem hosszabb távú tervekben gondolkoznak.

A német áruházlánc 1996 óta működik Magyarországon, napjainkban pedig már 228 üzletet és 3 logisztikai központot működtetnek, illetve közel 5000 munkatársat foglalkoztatnak hazánkban.  Lapunkhoz eljuttatott közleményükben leírják, hogy január óta, az infláció okozta terheket figyelembe véve, már közel 400 termék árát csökkentették tartósan, akár 33 százalékkal. Ez az intézkedés elsősorban a tejtermékeket, a száraztésztákat és a húskészítményeket érinti, de a fogyasztói igények alapján folyamatosan bővítik a kedvezményes árucikkek körét.

A tartós árcsökkentés például az alábbi termékeket érinti:

  • A tészták esetében átlagosan 17 százalékkal,
  • a sajtoknál 15-20 százalékkal,
  • a felvágottak pedig 10-15 százalékkal olcsóbban érhetők el,
  • az egyes kávé- és teafajták átlagos ára közel 20 százalékkal mérséklődött,
  • míg bizonyos kényelmi termékek átlagosan 17 százalékkal olcsóbban érhetőek el.

A felsoroltak mellett több, ünnepi vonatkozású finomság ára is mérséklődik, ráadásul a vásárlók visszajelzéseire válaszul különösen nagy figyelmet fordítanak a sajátmárkás és olcsóbb termékek kínálatára is.

Végül arról se feledkezzünk meg, hogy a Penny nem csupán az alacsony árakkal, hanem a hivatalos YouTube csatornájára feltöltött receptvideók révén is igyekszik a kedvünkben járni. A húsvét közeledtével ki tudna ellenállni például egy finom házilag készült kakaós csigának? Az alábbi recept segítségével bárki játszi könnyedséggel elkészítheti ezt a vendégváró finomságot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás