promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: rengeteg magyar szállt harcba a 28,5 milliárd forintos főnyereményért – mutatjuk a nyerőszámokat

Eurojackpot: rengeteg magyar szállt harcba a 28,5 milliárd forintos főnyereményért – mutatjuk a nyerőszámokat

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is sokan játszottak az Eurojackpot főnyereményéért, ami ismét alaposan az egekbe szökött, és már 28,5 milliárd forint.

Legutóbb elég régen, a 8. héten, kedden volt valaki igazán mázlista, mivel minden számot eltalált az Eurojackpoton. Ezzel 10 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 30 sorsolás óta nem volt.

2023-ben a 13. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. Reméljük a 13-as szám most tényleg szerencsét fog hozni. A főnyeremény már több mint egy hónapja tud gyönyörűen gyarapodni, ezért érte el a 28,5 milliárd forintot.

Múlt héten az 5+2 találathoz öt ember volt közel, ők az 5+1 találattal fejenként 663 ezer eurót nyertek.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. március 28-án:

A-mező: 6, 12, 36, 37, 44

B-mező: 1, 11

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás