promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: gigászi 21,5 milliárd forintra nőtt a főnyeremény, amit rengeteg magyar szeretett volna a bankszámláján látni
Borítókép:  Promotions
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is sokan játszottak az Eurojackpot főnyereményéért, ami most alaposan az egekbe szökött, és már 21,5 milliárd forint.

Legutóbb elég régen, a 8. héten, kedden volt valaki őrülten szerencsés, mivel minden számot eltalált az Eurojackpoton. Ezzel 10 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 28 sorsolás óta nem volt.

2023-ben a 12. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse. A főnyeremény már pontosan egy hónapja tud szépen gyarapodni, ezért érte el a 21,5 milliárd forintot.

Múlt héten az 5+2 találathoz három ember volt közel, ők az 5+1 találattal fejenként 645 ezer eurót nyertek.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. március 21-én:

A-mező: 8, 13, 16, 44, 47

B-mező: 6, 8

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás