promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: tengernyi magyar akarta megkaparintani a 14,8 milliárd forintos főnyereményt – mutatjuk a nyerőszámokat

Eurojackpot: tengernyi magyar akarta megkaparintani a 14,8 milliárd forintos főnyereményt – mutatjuk a nyerőszámokat

Helyi Hírek

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyarországon is sokan játszottak az Eurojackpot főnyereményéért, ami most 14,8 milliárd forint.

Legutóbb a 8. héten, kedden volt valaki őrülten szerencsés, mivel minden számot eltalált az Eurojackpoton. Ezzel 10 millió került a bankszámlájára, persze nem forintban, hanem euróban. Tavaly a 49. héten pénteken egy magyaré lett a főnyeremény, szóval valaki forintban átszámolva több mint bruttó 31 milliárddal lett gazdagabb. Most nyertes szelvény így Magyarországon 26 sorsolás óta nem volt.

2023-ben a 10. héten is megtartották az Eurojackpot számsorsolását, és hát nem csak pénteken, hanem kedden is rátalálhatott valakire a szerencse.

Az Eurojackpotot a következőképp játsszák: minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1-50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1-12 számtartományból.

Tehát elképesztő összeg találhatott ezen a héten is gazdára. Talán egy magyar nyerheti meg a hatalmas nagyságú pénzt? Nagyon jól tudjuk, hogy ez sosincsen kizárva. A szelvényeket este 19 óráig kellett beküldeni, és remélhetőleg nem feledkezett meg róla senki.

Nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. március 14-én:

A-mező: 9, 16, 32, 34, 48

B-mező: 2, 6

Borítókép:  Promotions

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás