promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: 3 milliárd a főnyeremény, Záhonytól Hegyeshalomig ezresekkel lehetne kirakni az utat – vajon akadt egy szerencsés magyar?
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a 8. hét szombatjának legfontosabb 5 számát.

A múlt szombaton nagyon jó számokat húztak ki az Ötös lottón, meglepetésre mégsem született telitalálatos szelvény. 4-es viszont annál több, 65 darab, ami miatt az ő nyereményük fejenként alig 770 ezer forint lett.

A telitalálat elmaradása viszont azt jelenti, hogy a főnyeremény immár 17 hete halmozódik, így 2023 nyolcadik szombatján, február 25-én a magyar játékosok már

2,98 milliárd forintért szállhatnak harcba!

Ez nyilván elképesztő összeg, így alighanem sokan ültek le a tévé elé ezen a kissé zord tél végi szombaton, hogy a Duna csatornáján megnézzék a Szerencse Szombat című élő showműsort, a sorsolás szokásos körítését.

Ha ezen a hétvégén sem akad szerencsés nyertes, akkor a nyeremény 3 milliárd fölé kúszik, amire jó régen volt már példa. Legutóbb tavaly október 22-én találtak telitalálatos szelvényt, rögtön két darabot is, így az akkori nyertesek „csupán” 750 millió forinttal gazdagodtak fejenként.

De lássuk, mi történt ezen a szombaton! Hatalmas várakozások közepette került elő a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliárdos is születhetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is mellé állt. Sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is, hiszen ott is rengeteget lehetett nyerni.

 

Nézzük, kiknek kedvezett Fortuna, vagyis a szerencse istenasszonya a 8. héten, 2023. február 25-én!

 

Nyerőszámok:

2, 43, 72, 74, 82

– nem született telitalálat! A jövő héten így már 3,135 milliárd forint lesz a főnyeremény!

 

Joker:

0 9 5 8 3 7

– nem volt telitalálat!

 

Most nem nyertél? Vigasztalódásként olvasd el a heti legnépszerűbb cikkünket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás