promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan árzuhanás a magyar benzinkutakon, érdemes szerdáig várni a tankolással
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szerdán komoly árváltozás jön.

Akik folyamatosan követik az üzemanyagárak változásait, azt láthatják, hogy az elmúlt hetekben egy állandó csökkenő tendencia van, ami azt jelenti, hogy szépen lassan közelítünk a 600 forintos literárhoz, de ha körbenézünk az ország olcsóbb, és automata benzinkútjain, akkor találhatunk már olyan helyet, ahol 5-össel kezdődik az ár.

Ugyebár a napokban egyértelműen az látszik, hogy erősödik a magyar forint a dollárral és az euróval szemben is, ez pedig hozzájárul az üzemanyagárak tartós csökkenéséhez, vagy legalábbis ahhoz, hogy beálljon egy egészséges szintre.

Február 22-én, szerdán ismét egy csökkenés várható a magyar benzinkutakon, ugyanis a holtankoljak.hu arról számolt be, hogy szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is csökken, ami a kutak áraiban is csökkenést hozhat a hét közepén. A benzinért bruttó 3 forinttal kell kevesebbet fizetnie a kutasoknak, míg a gázolaj beszerzési ára bruttó 7 forinttal csökken. Így az aktuális átlagárakat figyelembe véve (95-ös benzin átlagára: 619 Ft/liter, gázolaj átlagára: 631 Ft/liter) szerdától az alábbi átlagárakkal találkozhatunk a kutakon: 

  • 95-ös benzin: 616 Ft/liter
  • Gázolaj: 624 Ft/liter 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás