promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: húszezresekkel tapétázhatja ki a lakását az a magyar, aki elviszi a közel 3 milliárdos főnyereményt – de akadt-e ilyen szerencsés?
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a 7. hét szombatjának legfontosabb 5 számát.

A magyar szerencsejátékosok alighanem szívesen nézik hétről hétre Lolát és Mák Katát (a hölgyek pedig Freddie-t és Harsányi Leventét) a Duna TV Szerencse Szombat című élő showműsorában, ám sokuknak valószínűleg már kezd elegük lenni abból, hogy immár 16 hete nem találtak telitalálatos szelvényt.

Pedig ennek van egy igen kedvező következménye is, mégpedig az, hogy a várható főnyeremény galaktikus magasságokba rakétázott, és 2023 hetedik hetének szombatján már

2,822 milliárd forintra emelkedett!

Ha ezen a hétvégén sem akad szerencsés nyertes, akkor semmi sem ment minket attól, hogy lassan már 3 milliárd fölötti csúcsnyereményről beszéljünk. De ne legyünk ennyire pesszimisták, hiszen minden húzás új esélyt jelent a játékosoknak.

A legutóbb két tucat 4 találatos szelvény született, a fejenkénti nyereményük pedig megközelítette a 2,3 millió forintot. De az igazi nagyvad az 5 találatos lenne, ezért indultak ma harcba sok százezren.

Hatalmas várakozások közepette került elő a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliárdos is születethetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is mellé állt. Sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is, hiszen ott is rengeteget lehetett nyerni.

 

Nézzük tehát, kiknek kedvezett Fortuna, vagyis a szerencse istenasszonya a 7. héten, 2023. február 18-án!

 

Nyerőszámok:

28, 37, 53, 68, 84

– nem született telitalálat! A jövő héten így már 2,98 milliárd forint lesz a főnyeremény!

 

Joker:

8 6 3 8 0 1

– két telitalálat is volt! Nyereményük egyenként bő 48 millió forint!

 

Most nem nyertél? Vigasztalódásként olvasd el a heti legnépszerűbb cikkünket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás