promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi leporolta a Legyen Ön is milliomost, és ez újra telitalálat lett
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Aldi posztjában feltűnik Vágó István is, csak kicsit másképp.

Az infláció miatt nem igazán szeretünk mostanában boltba járni, és már alaposan át is kell gondolni, hogy mit teszünk a kosarunkba. Újabban azok is tudatosan vásárolnak, akik eddig csak szimplán a sarokba dobták az akciós újságokat.

Nem olyan rég mi is beszámoltunk róla, hogy a Pénzcentrum illetve a Debreceni Egyetem nyilvánosságra hozta a kutatásainak az eredményét, amiben az embereknek arról kellett dönteniük, hogy egy adott üzletlánc drágának, vagy olcsónak számít-e Magyarországon. Az Aldi simán felért a dobogóra: egyedül a Penny Market, és az aranyérmes Lidl tudta megelőzni. Ebben a versenyben a magyar üzletláncok sajnos alaposan leszerepeltek.

Közben a többség nem csak az Aldit, hanem a bolthálózat marketingeseit is agyba-főbe dicsérik. Ők azok, akik mindig meg tudnak lovagolni valamilyen új hullámot, és előállnak valami őrültséggel. Múltkor a náluk kapható friss afrikai harcsafiléjüket ültették fel a vastrónra, ehhez pedig csak annyit írta, hogy „Trónok harcsa”. A posztot ide kattintva tudjátok megnézni!

Az Aldi agyzsibbasztó viccét nem csak a kommentelők, hanem az HBO Max, valamint Comdy Central is megdicsérte kommentben.

Az üzletlánc nem áll le, és most a Legyen Ön is milliomost vették alapul egy poénhoz, hogy reklámozni tudják Crofton konyhakéseket. Még Vágó István is feltűnik, természetesen a szakállával együtt.

„Nincs szükség a felező segítségre, mert késeink mindent vágnak”

- írta a képhez az Aldi Magyarország.

A kommentelők újra az egekig dicsérték a bolthálózat marketingeseit, akik valóban igazán kitesznek magukért.

Régen rengetegen nézték Magyarországon a Legyen Ön is milliomost, ami 2000-ben indult el az RTL Klubon. A televíziós kvízjátékok nem olyan népszerűek, mint fénykorukban, de azért mondjuk A Géniusznak is sok rajongója van az ATV-n.

A magyar Legyen Ön is milliomos igazi arca Vágó István volt. Őt váltotta Fábry Sándor, de az a formula megbukott. Később megpróbálták meg az egészet Friderikusz Sándorral, majd Gundel Takács Gáborral, de eldőlt, hogy a kvízjátéknak már nincs visszaút.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás