promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ingyen mobilinternetet osztogat az egyik hazai szolgáltató, így juthatnak hozzá a magyarok
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem akármivel lepte meg a magyar ügyfeleit az egyik legnépszerűbb szolgáltató.

Most lesz kereken 1 éve, hogy Magyarországon a Telenor helyét átvette a Yettel, az ügyfelek pedig az eddigi visszajelzések alapján összességében kifejezetten elégedettek a szolgáltatóval, hiszen rendszeresek az akciók, és az ünnepek alatt is különleges ajánlatok vártak az előfizetőkre – most pedig olyan dologgal rukkolt elő a Yettel, aminek biztos, hogy nagyon sokan fognak örülni.

A Yettel bejelentette, hogy 1 millió GB ingyenes mobilinternetet oszt szét a Prime csoportos ügyfelek között – de igyekezniük kell az érdeklődőknek, ugyanis vannak limitációi az akciónak.

Az SMS-ben kapott kódot a Yettel honlapján lehet beváltani, aminek köszönhetően bármilyen Yettel hangalapú lakossági feltöltőkártyás vagy számlás mobiltelefonszámra egyszeri 100 GB-os adatkeret aktiválható. Február 7-től kezdődően, az aktiválástól számítva 30 napig érvényes belföldön az adatjegy. Ez az akció 10 ezer sikeres szolgáltatás megrendeléséig, vagy a visszavonásig érvényes, így érdemes időben lépniük azoknak, akiket érdekel a dolog.

Az is kiderült, hogy ez a 100 GB-nyi ingyenes mobilinternet átruházható, vagyis akár a szeretteinket is meg tudjuk lepni vele, ha ők is Yettel ügyfelek. A szolgáltató a honlapján elárulta, hogy mit kell tenniük azoknak, akiknek nem sikerül a beváltás, illetve azt is, hogy mi lehet ennek az oka – de akinek problémája van, az nyugodtan hívhatja a Yettel telefonos ügyfélszolgálatát a 1220-as telefonszámon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás