promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nevet és logót vált az egyik legnagyobb magyar bank, gyökeres fordulat következik
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közelebb akarnak kerülni az ügyfelekhez.

Egy márka bevezetése és a brand folyamatos fenntartása nem olcsó mulatság, éppen ezért a cégek, vállalkozások csak a legritkább esetben hajtanak végre gyökeres változtatást ezen a téren. Ha pedig megtörténik, akkor az emberek – akik általában ügyfelek is – jelentős figyelmet fordítanak erre.

Most az Erste Bank Hungary Zrt. számolt be komoly változásról, ami különösen meglepő, hiszen igen régi magyarországi kereskedelmi bankról van szó. Az osztrák Erste Grouphoz tartozó pénzintézet még 1997-ben jött létre az állami tulajdonban lévő Mezőbank megvásárlásával.

Most pedig nevet és logót váltanak, mert a hivatalos közleményük szerint közelebb akarják hozni a bankolást az emberekhez. Megújult marketing stratégiájuk középpontjában a szerethető bankolás áll, ami az egyszerűbb kommunikációban, a fiókok átalakításában és az új arculatban is megjelenik.

Már 2023-ban modernizálják a logót, valamint színesebbé és életszerűbbé teszik a képi világot, a szövegeket pedig a hétköznapi nyelvhez igazítják. A cél az, hogy az ügyfelek bátrabban forduljanak a bankhoz, ezért azt közelebb kell hozni a mindennapi élethez.

Mivel sok ügyfél nem szívesen tárgyal a pénzügyekről egy nagy, nyílt térben, mindenki előtt, az Erste az új fiókjait már úgy alakította ki, hogy kisebb tárgyalókba elvonulva lehet beszélgetni a tanácsadókkal.

A tavaly elindult változást pedig ezentúl a külső megjelenés is tükrözi. Az Erste Bank Hungary mostantól egyszerűen csak Erste lesz, ezzel is igazodva a hétköznapi szóhasználathoz és jobban képviselve az Erste összes többi, a kereskedelmi bankon túlmutató termékeit és szolgáltatásait.

„Emellett az Erste Csoport arculatát is teljesen modernizálták, amely 2023-tól a digitális korba lép. A monokróm logóval és a nyolc új dizájnszínnel kombinálva az Erste megjelenése frissebbé, modernebbé válik, valamint tükrözi a George online banki platform szerethető dizájnját is”

– olvasható a közleményben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás