promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ennyi pénzt keres Kasza Tibi? Mindenki ledöbbent a Szerencsekerék stúdiójában
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi szavait nem akarták elhinni az emberek.

Újraindult a TV2-n legendás tévéműsor, a Szerencsekerék, és úgy tűnik, hogy nagyon bejön a nézőknek az új változat. Ez leginkább a sztárvendégeknek, illetve természetesen a műsorvezetőnek, Kasza Tibinek köszönhető, aki mindig humorosan és dinamikusan tartja a kezében a gyeplőt, ezzel pedig rengeteg szórakoztató pillanatot okoz a közönségnek – sokan egyenesen imádják a szűnni nem akaró poénjait.

A Szerencsekerék legutóbbi adásában Dombóvári Vanda volt a sztárvendég, Kasza Tibi pedig szokás szerint remekelt, még úgy is, hogy állítólag nagyon hideg volt a stúdióban. Még a műsorvezető is kabátba bújt, aztán Sydney van den Bosch is felvett még egy réteget – a kommentelők pedig rögtön elkezdtek viccelődni azzal, hogy a TV2-nél is rezsiválság van, spórolnak a fűtéssel.

Most kivételesen nemcsak Kasza Tibi és az aktuális sztárvendég, hanem egy Péter nevű játékos is a figyelem középpontjába került, ugyanis a férfi időnként bűvésztrükkökkel szórakoztatta a játékostársait, illetve a közönséget. Az egyik mutatványához Kasza Tibitől kért pénzt, aki elárulta, hogy pont most kapta meg a fizetését, majd elővett 500 Ft-ot, mintha annyi lenne a bére, amit a műsorért kap – Péter végül 10 ezer forintot „varázsolt” belőle Kasza Tibi legnagyobb örömére.

A stúdióban persze nagyon ledöbbentek az emberek a trükk láttán, és valószínűleg otthon is így voltak vele a nézők. Az biztos, hogy sokan örülnének egy ilyen trükknek, mivel egyből megoldódnának az anyagi gondok.

Itt lehet megnézni a Szerencsekerék fent ismertetett jelenetét a mutatvánnyal, illetve az 500 Ft-os „fizetését” felmutató Kasza Tibivel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás