promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eurojackpot: ennyi pénz nincs is, közel 37 milliárd forintra dagadt a főnyeremény, minden magyar lázban ég
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Itt vannak a pénteki sorsolás nyerőszámai!

Jól végződött a tavalyi év a magyar Eurojackpot-játékosok számára, hiszen hosszas vegetálás után egy hazai mázlista markolhatta fel a főnyereményt, amely akkor közel bruttó 32 milliárd forintot kóstált. Ez azonban mind semmi, hiszen a halmozódásnak köszönhetően ezen a pénteken már

bruttó 93 millió euróra, vagyis 36,9 milliárd forintra rúg a legmagasabb elnyerhető összeg!

Magyarországon már 13 hete nem találtak 5+2 találatos szelvényt, a 13-as szám pedig akár szerencsét is hozhatott a fogadóknak. Vajon így történt? Legutóbb a 4+1 találat volt a legmagasabb idehaza, ami fejeként alig 107 ezer forintot jelentett.

Hát, ez nem sok, de új sorsolás, új remények, január 27-én (pénteken) is megtartották az Eurojackpot nyerőszámok aktuális sorsolását. Emlékeztetőül elmondjuk, hogy minden sorsoláskor hét számot húznak ki, 5/50 és 2/12-es rendszer szerint. Tehát öt golyót az 1–50 számtartományból, illetve két Euro-golyót az 1–12 számtartományból.

De ne szaporítsuk tovább a szót, nézzük, milyen nyerőszámokat húztak ki 2023. január 27-én, az év 4. hetében, amikor nagyjából közel 37 milliárd forintot lehetett nyerni:

 

A-mező: 4, 9, 29, 34, 37

 

B-mező: 3, 12

 

Most nem nyertél? Vigasztalódj a hét eddigi legolvasottabb cikkével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás