promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Országszerte leáll a DIGI: internet, tv és telefon nélkül maradnak a magyar előfizetők
Borítókép:  NLC
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több százezer magyar ember marad szolgáltatás nélkül, ha leáll a DIGI.

A napokban óriási botrányt váltott ki országszerte, amikor az OTP Bank egyes szolgáltatásai teljesen leálltak. A bank korábban egy hivatalos közleményt adott ki azzal kapcsolatban, hogy fejlesztési okokból január 26-án hajnalban nem, vagy csak részlegesen lesz elérhető az OTP Bank kártyás fizetési rendszere. Ezt a fejlesztést hajnali 5 óráig írták, azonban még reggeli fél 9-kor sem lehetett készpénzt felvenni vagy bankkártyával fizetni.

Most ugyanez a problémás helyzet állhat elő a DIGI Magyarországnál, ugyanis egy országos hálózatkarbantartási és fejlesztési munkálatokat érintő bejelentést tettek, ami február 1-jére vonatkozik.

A tájékoztatás szerint azon az éjszakán, hajnali 1 óra és 05:30 között kiesés várható a DIGI internet-, kábeltévé-, műholdas tv-, valamint vezetékes- és mobiltelefon-szolgáltatásaiban.

A szolgáltató arra kéri a magyar előfizetőket, hogy aki az érintett szolgáltatásokban a megjelölt időszakot követően esetlegesen hibát tapasztalna, először indítsa újra hálózati (router, ONT) és médiaeszközeit (set top box), ha pedig ezek után is fennállna a hiba, akkor hívják a 1272-es telefonos ügyfélszolgálatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás