promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amíg az anya szült, az apa valami egészen mással volt elfoglalva a zalaegerszegi kórházban
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kínos események sorozatára derült fény.

A szülés a világ egyik legszebb dolga, még ha a nők számára ez óriási fájdalommal, és rengeteg áldozattal, lemondással is jár. A csecsemő világrajövetele azonban olyan boldogság, ami minden árat megér.

A kórházakban a szülő nők, illetve a látogatóba érkező rokonaik, barátaik, hozzátartozóik meglehetősen kiszolgáltatottak és sebezhetők, erre világított rá egy közelmúltbeli magyarországi eset is. Tanulni is lehet belőle: a nagy öröm közepette sem tanácsos csapot-papot otthagyni mindent, és megfeledkezni a szokásos elővigyázatosságról.

Az MTI adott hírt a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján arról, hogy a zalaegerszegi kórházban pimasz bűncselekmény történt. Amíg ugyanis egy pár női tagja a vajúdással és szüléssel volt elfoglalva, addig a – feltehetően unatkozó – apa mással foglalta el magát.

Egészen pontosan pénzt és bankkártyát lopott egy szülőszobából, kihasználva mások jóhiszeműségét és figyelmetlenségét. De nem sokáig örülhetett az eltulajdonított holmiknak, mert meglehetősen hamar fény derült a tettére.

A 19 éves férfi január 16-án kísérte be párját a zalaegerszegi kórházba, aztán körbenézett, hogy miből lehetne némi bevételre szert tennie, feltehetőleg az érkező újszülött életkörülményeinek javítása érdekében is. Este kizsebelt hát egy kabátot, majd elkövette azt a hibát, hogy az eltulajdonított fizetőeszközzel vásárlásokat hajtott végre.

Így már nem volt nehéz lefülelni, a helyi rendőrök pedig az egészségügyi dolgozók segítségével rövid időn belül azonosították is a tolvajt. A fiatal férfit a kórházban fogták el, aztán gyanúsítottként kihallgatták, vagyis az újonnan érkezett baba alighanem egy időre hiányolni lesz kénytelen az édesapját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás