promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mintha bombát dobtak volna Debrecen közepére, úgy néz ki most a BMW alatt beszakadt úttest
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sofőr szerencsésen megúszta az esetet, kártalanítják is.

Különös baleset történt a napokban Debrecenben, amivel a kelet-magyarországi nagyváros egy csapásra bekerült a hírekbe. Január 12-én a hajdú-bihari megyeszékhely egyik legforgalmasabb, négysávos útján, a Rakovszky utcán szakadt be az úttest egy BMW alatt, amely rögtön el is tűnt az óriási gödörben.

A kocsi szemmel láthatólag megsérült, a vezetője azonban ép bőrrel megúszta az esetet. Az úttest beszakadását vélhetően csőtörés okozta, amely Debrecen azon környékén nem ritka jelenség. A pórul járt BMW-t daruval emelték ki, a forgalmas (egyebek mellett Nyíregyháza felé vezető) út várhatóan hetekig le lesz zárva.

Jó néhány munkás már előre látta, hogy baj lesz, hiszen elkezdett meghajolni az aszfalt, ám hiába jeleztek kézzel-lábbal a BMW sofőrjének, az autót a fékezés ellenére is villámgyorsan elnyelte a föld. A helyi önkormányzat még aznap felvette a kapcsolatot a károsult nyírmártonfalvai férfival, és megnyugtatták, hogy kártalanítani fogják az eset miatt.

A peches sofőr a debreceni Dehir.hu hírportálnak is nyilatkozott, és elmondta, hogy hálás a gyors segítségnyújtásért, de elsősorban annak örül, hogy nem esett baja a baleset során. A napi ügyeit ment intézni Debrecenbe, és nem így tervezte a szaladgálást.

„Jártam a hétköznapi túrámat, mentem épp a könyvelőhöz és puff… Nem tudom, ez történt-e már meg valakivel, egészen abszurd jelenet volt… A forgalmat addigra már elterelték, a kijelölt útszakaszon haladtam, még átment előttem egy busz az úton. Majd egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy az ott dolgozó szakemberek kiszaladnak elém, hogy megállítsanak. Mint azt utólag a helyszínen megbeszéltük, ők már látták a repedést”

– elevenítette fel a fiatal vállalkozó a történteket. Volt annyi lélekjelenléte, hogy a papírjait egy mappában kimenekítette, aztán maga is kimászott a járdára. A helyszín most is úgy néz ki, mintha bombát dobtak volna az útra. A Dehir.hu galériája itt nézegethető meg, utána pedig a szintén debreceni Cívishír videója:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás