promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tesco több termékével is gondok vannak, a Nébih figyelmezteti a vásárlókat
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre mindenképp oda kell figyelniük a Tesco vásárlóinak.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal már rengeteg kellemetlenségtől megóvta a magyar vásárlókat, hiszen sajnos elég sűrűn megesik, hogy egyes termékekről utólag kiderül, hogy gond van velük, legyen az akár idegen anyag jelenléte, érzékszervi nem megfelelőség, vagy olyan probléma, hogy a csomagoláson nem jeleztek valamilyen allergén anyagot – most is egy ilyen eset történt.

A Nébih a honlapján közölte, hogy sajnos oda kell figyelniük a Tesco vásárlóinak, ugyanis az áruházlánc több termékével is viszonylag komoly gond van. Állítólag a TESCO-Global Zrt. által forgalmazott, Cseh Köztársaságban gyártott chocolate, toffee, strawberry ízesítésű, 40 g-os Tesco Plant Chef Protein Vegan Bar, illetve a pisztáciás, kesu ízesítésű, 35 g-os Tesco Free From GM szelet csomagolása nem jelöli a tej allergént, ez pedig az arra érzékenyeknél akár elég komoly allergiás reakciót válthat ki.

A Tesco a honlapján osztotta meg, hogy az érintett termékeket kivonják a forgalomból, és arra kérik a problémában érintett vásárlókat, hogy ne fogyasszák el azokat a termékeket, hanem inkább vigyék vissza őket bármelyik Tesco áruházba, ahol természetesen a vásárlást igazoló blokk, nyugta hiányában is visszatérítik a termék árát. A vevőszolgálaton kell intézni az ügyet, a Tesco elnézést kér az esetlegesen okozott kellemetlenségekért.

Itt lehet megnézni az érintett termékek adatait, illetve illusztrációs képeit:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás