promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krematóriumban sütött pizzára figyelt fel a Nébih - Valóság vagy csak reklámfogás?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egészen megdöbbentő videó terjed a TikTokon, ami alapján van, ahol krematóriumban sütik a pizzát.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal hosszú ideje azon van, hogy figyelmeztesse a vásárlókat, fogyasztókat a potenciális veszélyekre, és hasznos információkkal szolgáljon az embereknek. Ha egy adott üzletlánc termékét, vagy egy bármilyen terméket különböző okokból ki kell vonni a forgalomból, akkor általában a Nébih szokta erről tájékoztatni a nagyérdeműt, nehogy bárkinek is gondja legyen.

Aki pörgeti manapság a TikTokot, az jó eséllyel belebotlott már a ZellerPistaOfficial videókba, amik között akad pár egészen meghökkentő is. Nemrég például arról volt szó az egyikben, hogy akad egy hely, ahol krematóriumban sütik a pizzákat – vagyis azon a helyen, ahol általában a holttesteket szokták elhamvasztani, ez pedig érthető módon nagyon kiakasztotta az embereket.

Egy másik videóban elhangzik, hogy valaki névtelenül feljelentette az állítólag krematóriumban pizzát sütő helyet/vállalkozást, amire elvileg még a Nébih is felfigyelt, és végül egy 50 millió forintos büntetés lett kiszabva, legalábbis az elmondottak szerint. Ezt persze nem tudják kifizetni, pedig még a rendőrség, illetve a KÖJÁL is kint volt – és aki szemfüles, az itt rögtön észre is vehet egy bibit.

A KÖJÁL már nem létezik, a helyét az ÁNTSZ vette át, illetve az is fura, hogy egy későbbi videóban már 80 milliós büntetést emlegetnek, illetve Svájcba „menekülnek”. Éppen ezért sokak szerint csupán humorizálásról, illetve reklámfogásról, lájkvadászatról van szó ezzel a „botránykeltéssel”. Bármi is legyen az igazság, a kommentek szerint van, aki valósnak hiszi a dolgot, illetve olyanok is bőven akadnak, akik jól szórakoznak ezeken a videókon, hiszen úgy vélik, hogy tényleg csak viccről van szó, és zseniálisan játszadoznak velünk a készítők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás