promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Van egy hely Magyarországon, ahol 390 forint a benzin – ügyes poént lőtt el az egyik boltos
Borítókép:  Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mióta ugyebár vége a benzinárstopnak, azóta szinte senki sem tud 600 forint alatt tankolni Magyarországon.

Mikuláskor, azaz december 6-án rendkívüli időpontban hirdettek Kormányinfót. A többség már sejtette, hogy a benzinárstop végét fogják bejelenteni, és így is történt. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Hernádi Zsolt Mol elnök-vezérigazgató állt ki a nyilvánosság elé.

Itt eldőlt, hogy a jövőben már senkinek sem fog járni a 480 forintos hatósági áras üzemanyag, még a taxisoknak sem. Bár sokan a kocsijukba pattantak, hogy elinduljanak tankolni, de alig a bejelentés után 25 perccel hatályba is lépett a rendelet.

A benzinkut.info honlapján azért szépen látszik, hogyan alakulnak most az üzemanyagárak Magyarországon. Azért van néhány kisebb kút, ahol 600 forint alatt tudunk tankolni a 95-ös benzinből, de a legtöbb helyen képtelenség.

A vezess.hu számolt be róla, hogy 95-ös benzin nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal emelkedik pénteken, de a gázolajhoz nem nyúlnak. Így a 95-ös benzin ára 639 forint lesz litereként, míg a gázolajé marad 713.

Közben egy magyarországi boltos úgy döntött, hogy poént csinál ebből az egész benzin helyzetből, és ügyes marketing húzással még az egykori hatósági árnak is bőven alá ment. Kitalálta, hogy nála 390 forintért lehet kapni az üzemanyagot, de aztán az apró betűs részből kiderül a turpiság.

A vicceskedő fotót az egyik képfeltöltős oldalra tette ki valaki. Szóval bár benzin nincsen nála, de szép gyümölcsöket tudunk kapni az üzletben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás