promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Való Világ 11 játékosait rögtön hazazavarnák az X-Faktorból – ez meg fogja erőszakolni a füledet
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Kriszti ötlete volt, hogy a Való Világ 11-ben összedobjanak egy rögtönzött koncertet.

Pörög tovább az élet az RTL luxusbörtönében, ahol lement a karácsonyi időszak. A villalakók ugyebár nem hagyhatták el a helyszínt, de a családtagok küldtek be nekik ajándékot, és még egy szívhez szóló üzenettel is meglepték őket.

A játékosok még olyan engedményt is kaptak, hogy közösen megnézhettek egy filmet. Ennek egy meghitt pillanatnak kellett volna lennie, de VV Barna és VV Reni megzavarta, mivel utóbbi elkezdte kielégíteni a fiút a takaró alatt. Nem is csoda, hogy ezen VV Melina teljesen kiakadt, aki pont mellettük ült. A bizarr jeleneteket a lenti cikkünkben meg is tudjátok nézni.

A Való Világ 11-et azonban meg is kell a végén nyerni valakinek. Az RTL luxusbörtönének lakói úgy döntöttek, hogy VV Ákost nem szeretnék többé bent látni. Neki hamarosan nehéz döntést kell hoznia arról, hogy kivel szeretne megmérkőzi a következő párbajon.

A viccesebb pillanatok közé tartozott, hogy a Való Világ bent lévő tagjainak össze kell dobniuk egy szappanoperát, szóval sokan megcsillogtathatják a színészi képességeiket. VV Ákos és VV Kriszti szorgosan dolgoztak a forgatókönyvön, a dráma pedig „A kérdések szenvedélye” címet kapta. Aki már unja a többi streaminges sablon sorozatot, az bele is vetheti magát az első részbe.

A kreatív művészet itt még nem ért véget, mivel az RTL műsorának játékosai egy örömzenélésbe is belekezdtek VV Kriszti ötlete miatt. A lenti videóból ki fog derülni, hogy gyakorlatilag minden villalakónak távol kellene maradnia az X-Faktortól, mert még a ritmusérzékük sincsen a helyén igazán.

Persze egyszer biztosan meghallgatnák ezt a bandát az RTL tehetségkutatójában, de a továbbjutás nem lenne meg. Aki meg szeretné kicsit erőszakolni a fülét, annak bátran ajánljuk!

A Való Világ előző szériájából VV Virág volt az, aki szerencsét próbált az X-Faktorban, de az élő show előtt kiesett. Gáspár Laci akkor elég éles szavakkal bírálta a lányt, akinek a hangja már nem bírta a megpróbáltatásokat. VV Virág azért lett igazán híres, mert rengeteget hancúrozott odabent VV Danival. Erre a címre most VV Barna és VV Reni pályáznak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás