promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a Vodafone, ennek rengeteg magyar fog örülni, főleg az ünnepek előtt
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Vodafone is felkészült az ünnepi időszakra.

Vészesen közelednek az ünnepek, amikor a legtöbben természetesen valami különleges ajándékkal kedveskednek a szeretteiknek. Ilyenkor mindig az örömszerzés a cél, sokan pedig például egy új, csodás mobiltelefonnal lepik meg a másikat. A mobilszolgáltatók is jól tudják, hogy karácsonykor a mobilok igazi sztárterméknek számítanak egész Magyarországon, így speciális akciókkal készülnek a kedves vásárlóknak, előfizetőknek.

Van, ahol ingyenes mobilinternetet biztosítanak az előfizetőknek, és olyan szolgáltató is akad, ami kedvezménnyel adja azt. Általában mindkettőnek nagyon örülnek az emberek, hiszen ilyenkor sokan távol vannak egymástól, a világhálón pedig akár még videotelefonálni is tudnak, hogy lássák egymás arcán az örömöt – de persze ehhez is kell egy megbízható készülék, ami képes erre.

Kiderült, hogy a Vodafone most nem akármivel kedveskedik a magyaroknak, ugyanis a Vodafone One keretein belül akár 21 ezer forint készülékkedvezményt is kaphatunk január 1-ig, ez az ajánlat pedig érvényes okostelefonra, laptopra, tabletre, játékkonzolra vagy akár televízióra is – szóval rengeteg termék közül választhatnak az új előfizetők, illetve azok is, akik meghosszabbítják a meglévő szerződésüket a szolgáltatóval.

Biztos, hogy rengetegen örülnek a Vodafone ünnepi ajánlatának, hiszen ezzel tényleg sokat lehet spórolni, ami igazán jól jön, főleg így karácsony előtt. A két nagy konkurens, a Telekom, illetve a Yettel. is nagyon jó akciókat talált ki idén az ügyfeleknek – ezekről az alábbi cikkeinkben lehet tájékozódni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás