promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örülhetnek a Yettel ügyfelei, különleges akcióval jelentkezett a mobilszolgáltató
Borítókép:  facebook.com/yettelhungary (screenshot)
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Yettel nem akármivel kedveskedik az ünnepekre.

Elérkezett az ünnepi időszak, ami persze nemcsak azt jelenti, hogy összejön a család, eszünk egy nagyot, a plázákban bömböl a karácsonyi zene, és ezredjére is megnézzük a Reszkessetek, betörők!-et a tévében, hanem azt is jelenti, hogy a Magyarországon elérhető, különböző mobilszolgáltatók remek akciókkal, kedvezményekkel készülnek az előfizetők, ügyfelek számára – ez szerencsére most is így van.

A Yettel. például egy különleges ajánlattal kedveskedik a magyar ügyfeleknek, ugyanis kedvezményes adatjegyet kapnak, ami egy hétig érvényes. Ennek biztos, hogy rengetegen örülnek, hiszen az ünnepek alatt sajnos sokan nem lehetnek együtt különböző okoknál fogva, ez pedig megkönnyíti a kapcsolatfelvételt másokkal, vagyis közelebb tudja hozni a családot, barátokat a szeretet ünnepén.

„A karácsonyi készülődést és az ünneplést kedvezményes adatjegy is segíti: a lakossági számlás és feltöltőkártyás ügyfelek december 31-ig kedvezményes, 1990 forintos áron aktiválhatnak 7 napos korlátlan belföldi adatjegyet”

árulta el a Yettel.

A Telekomnál is egy egészen fantasztikus dolgot találtak ki az ünnepekre való tekintettel, ugyanis ők korlátlan internetet adnak az ügyfeleknek 10 napon keresztül, ráadásul ingyenesen lehet igénybe venni a Telekom applikációján keresztül. Sőt, december 24-én egész nap korlátlan adathasználatot élvezhet az összes mobil előfizető – ezekről az alábbi cikkünkben tájékoztattuk a kedves olvasókat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás