promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási örömhír jött a Telekom ügyfeleinek, erről nem szabad lemaradni
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ennek biztos, hogy rengeteg Telekomos nagyon fog örülni.

Ahogy közelednek az ünnepek, úgy jönnek a hírek, hogy egyes mobilszolgáltatók mivel kedveskednek az ügyfeleiknek. Ilyenkor fél Magyarország azon izgul, hogy vajon idén is lesz-e esetleg ingyenes korlátlan mobilinternet, vagy bármi más, aminek segítségével közelebb kerülhetnek a távoli rokonaikhoz, szeretteikhez – a Telekom természetesen idén sem hagyta cserben az embereket.

Kiderült, hogy a Telekom több különleges meglepetéssel is készült, ugyanis a szolgáltató az aktuális ünnepi akciója keretében például korlátlan internetet ad 10 napra a lakossági, illetve az üzleti ügyfeleinek is egyaránt, ezt Ünnepi Korlátlan Net néven lehet elérni, aktiválni a Telekom saját applikációjában. Mindenképp érdemes kihasználni ezt a kedves gesztust, ráadásul ez még nem minden:

A Telekom december 24-én egész nap korlátlan adathasználatot biztosít a mobil előfizetőinek.

Persze rengetegen vannak Magyarországon, akiknek a csomagjukban alapból is korlátlan mobilinternet van. Szerencsére róluk sem feledkezett meg a Telekom, ugyanis egy 30 napos HBO MAX előfizetéssel készült nekik a vállalat – illetve az IPTV és Telekom TV ügyfelek 2023. január 2-ig heti 3 díjmentes filmet kapnak a Telekom FilmPremieren, vagyis bőven lesz mit nézniük az ünnepek idején.

Ezeken kívül még azt is elárulta a Telekom, hogy a karácsonyi szezonra különböző készülékkedvezményekkel is készült az üzletekben, illetve a webshopban is, így azokat is érdemes megnézniük az ügyfeleknek, hátha tökéletes karácsonyi ajándékot találnak maguknak, vagy másnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás