promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Nébih fontos figyelmeztetést adott ki a Rossmann egyik terméke miatt, komoly a gond
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Nébih szerint semmiképp sem szabad elfogyasztani a Rossmann problémás termékét.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal, vagyis a Nébih a minap közölte az emberekkel, hogy komoly gond van a Pepco egyik Magyarországon is kapható termékével (ami végül természetesen visszahívásra került), most pedig egy másik népszerű üzletlánc miatt adott ki figyelmeztetést – a Pepco sokakat érintő esetéről alábbi cikkünkben lehet megtudni a szükséges információkat:

A Nébih a honlapján közölte, hogy a Rossmann „Genuss Plus Kids Mini Perec, 75 g” nevezetű, 30.06.2023., vagy korábbi lejárattal rendelkező, 4305615848433 EAN kódos termékét ki kellett vonni a forgalomból, ugyanis idegen tárgy lehet benne. A Rossmann tájékoztatása szerint egészen pontosan kék szövetdarabokról van szó, amik elvileg gyártási hiba következtében kerülhettek bele a termékbe.

A Rossmann, illetve a Nébih is arra kéri a weboldalán a kedves vásárlókat, hogy amennyiben vásároltak az érintett perecből, semmiképp se fogyasszák el azt, hanem minél hamarabb vigyék vissza az üzletlánc bármelyik Magyarországon található egységébe, ahol természetesen megtérítik a Rossmann Magyarország Kft. által forgalmazott termék teljes vételárát – azt viszont nem árulták el, hogy kell-e hozzá a vásárlást igazoló blokk, vagy sem.

A Rossmann elnézést kért az emberektől az esetlegesen okozott kellemetlenségért, és közölte, hogy az a legfontosabb a cég számára, hogy megmaradjon a vásárlók bizalma a termékei minősége iránt.

Íme az érintett termék illusztrációs képe:


Kép: Nébih

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás