Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas bejelentést tett a BKK, egész Budapest erre várt

Hatalmas bejelentést tett a BKK, egész Budapest erre várt

Helyi Hírek

Hatalmas bejelentést tett a BKK, egész Budapest erre várt

Helyi Hírek

Promotions 18:58

A BKK bejelentésének rengetegen fognak örülni, főleg azok, akik a belvárosban közlekednek.

Akik az utóbbi időben autóval, vagy tömegközlekedéssel közelítették meg a Budapest szívében található, már-már legendásnak mondható Blaha Lujza teret, azok pontosan tudják, hogy nem mindig volt kifejezetten kényelmes arra járni a hosszú ideje zajló felújítások miatt. Most viszont kiderült, hogy már nem sokáig tart ez az egyesek szerint „káoszosnak” jellemzett időszak.

A Budapesti Közlekedési Központ, vagyis a BKK tájékoztatása szerint célegyenesbe fordultak a felújítási munkálatok a Blaha Lujza téren, így a jelenlegi tervek szerint még idén birtokba vehetik az emberek – sőt, még pár különleges miniszobor által igazi nyilvános kiállítás is nyílik a téren, amit mindenképp érdemes lesz majd megtekinteniük az arra közlekedő embereknek.

„Célegyenesbe fordult a Blaha Lujza tér felújítása, hogy még idén birtokba vehessétek a megújult teret!

Mi történik most?

Műszaki átadás-átvételnek hívjuk azt a folyamatot, amely során a szakembereink átnézik a felújított területet. Ha szükséges, még javításokat kérnek, így előfordulhat, hogy decemberben még kisebb helyszíni munkákat láthattok, de a teljes kivitelezés a szerződés szerinti határidőnek megfelelően idén véget ér – hamarosan azt is eláruljuk, hogy pontosan mikor.

A végső simítások részeként az egykori Nemzeti Színházra is megemlékezünk: a felújított téren 11 miniszobor mutatja be az egykori színészlegendákat”

– olvasható a BKK posztjában.

Ezek alapján még nem lehet biztosan tudni, hogy pontosan mikor érnek véget a Blaha Lujza tér felújítási munkálatai, de az emberek bizakodhatnak abban, hogy még idén befejeződik a projekt, és végre mindenki megcsodálhatja, hogy milyen is lett Budapest egyik legikonikusabb helye.

Itt lehet megtekinteni a BKK bejelentését, aminek biztos, hogy rengetegen örülnek:

Borítókép: Illusztráció / Profimedia