promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ötös lottó: elvitték a nagy nyereményt, odalett az 1,5 milliárd a múlt héten, de most a 150 millió forintért is érdemes volt lehajolni
Borítókép:  Szerencsejáték Zrt.
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a 43. hét szombatjának legfontosabb 5 számát.

Vajon csökkentette-e a játékkedvet az, hogy a múlt héten végre megtört a rossz sorozat, és újra találtak telitalálatos szelvényt a magyarországi Ötös lottó játékban? Ez jó kérdés, hiszen rögtön két szerencsés fogadó is akadt, akik így fejenként 750 millió forinttal gazdagodhattak.

A múlt szombati 1,5 milliárdhoz képest így most csak „aprópénz”, 150 millió forint várt gazdára a 43. játékhéten. Gyors ütemben közeledik az év vége, de újra elindulhat a halmozódás, és ha a következő hetekben ismét peches lesznek a játékosok, akkor valaki még szilveszter előtt újra nagyot kaszálhat.

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen az este fél 8 körül kezdődött sorsoláson megint milliomosokat avathatott Magyarország. Vajon akadt néhány szerencsés?

Menetrend szerint kihúzták tehát az Ötös lottó nyerőszámait október 29-én, 2022 negyvenharmadik hetében is, hatalmas várakozások közepette került elő a gömbből öt szám, amelyekkel akár új magyar milliárdos is születethetett, ha jó számokat húzott be, és a szerencse is mellé állt.

 

Sokan izgulhattak a Joker nyerőszámai miatt is, hiszen ott is rengeteget lehetett nyerni.

 

Nézzük tehát, kiknek kedvezett a szerencse, vagyis Fortuna a 43. héten, 2022-ben.

 

Nyerőszámok:

2, 3, 22, 42, 55

– nem volt telitalálat! A jövő héten így már 303 millió forint lesz a főnyeremény!

 

Joker:

7 5 4 2 2 8

– nem született telitalálat!

 

Aki most nem nyert, az vigasztalódjon a hét legolvasottabb cikkével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás